Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Zorgen over overtreden regels bij huisartsenpraktijk na toename coronabesmettingen in IJsselmuiden

Het aantal coronabesmettingen stijgt de laatste dagen flink. In IJsselmuiden zijn meerdere patiënten van de huisartsenpraktijk positief op het coronavirus getest. Carolien Wind van Huisartsenpraktijk IJsselmuiden merkt dat nog vaak mensen zonder afspraak naar de praktijk komen. ,,Dit is echt niet de bedoeling en voor ons erg frustrerend.” 

 1. Hoe deze ‘simpele boer uit Kampen’ met Bram Krikke de radiowereld verovert: ‘Moest wel wennen aan hem’
  PREMIUM
  Video

  Hoe deze ‘simpele boer uit Kampen’ met Bram Krikke de radiowe­reld verovert: ‘Moest wel wennen aan hem’

  Tom van der Weerd (25) uit Kampen is vanmiddag voor het eerst met zijn radiomaatje Bram Krikke te horen bij marktleider Qmusic. De laatste jaren werkte hij voor SLAM!. Naast zijn radiowerk draait hij als dj op festivals, zit hij bij de vrijwillige brandweer in Kampen en verkoopt hij speciaalbier en kleding. ,,Het moet op de radio nu iets volwassener allemaal.”
 2. Knokken voor een beter leven: bijstandsmoeder Patricia (37) uit Kampen laat zich de mond niet snoeren
  PREMIUM
  video

  Knokken voor een beter leven: bijstands­moe­der Patricia (37) uit Kampen laat zich de mond niet snoeren

  Een ruggengraatloze hippie, wordt ze genoemd. Luie moeder zonder verantwoordelijkheidsgevoel, die beter geen kinderen had kunnen krijgen. Ze moet maar eens gaan werken voor de kost. De 37-jarige Patricia Klaus uit Kampen laat zich de mond niet snoeren door criticasters op sociale media. Vandaag treedt ze naar voren bij een landelijke demonstratie in Amsterdam, voor de invoering van een basisinkomen.