Recept van de dag

  1. Wat Eten We Vandaag: Cranberry ginger beer mocktail

    Wat Eten We Vandaag: Cranberry ginger beer mocktail

    18 april
  2. Wat Eten We Vandaag: Panzanella salade met zelfgemaakte vinaigrette

    Wat Eten We Vandaag: Panzanella salade met zelfgemaak­te vinaigret­te

    17 april
  1. Met dit recept maak je de lekkerste oven-aardappeltjes
    Play

    Met dit recept maak je de lekkerste oven-aardappel­tjes

  2. Met deze hack kun je verse kruiden drogen voor later
    Play

    Met deze hack kun je verse kruiden drogen voor later

Restaurant­re­cen­sies

  1. Boudoir le Mariage heeft een nieuwe eigenaar, en die serveert sensuele spekkige octopus
    PREMIUM

    Boudoir le Mariage heeft een nieuwe eigenaar, en die serveert sensuele spekkige octopus

    1 april
  2. Keuzestress bij Giuseppe: een vitrine vol Italiaanse familiegerechten, maar... wat kies je?
    PREMIUM
    Pollepel thuis

    Keu­zestress bij Giuseppe: een vitrine vol Italiaanse familiege­rech­ten, maar... wat kies je?

    24 maart
  1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
    PREMIUM

    Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

    Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
  2. Martijn laat mensen die hun smaak verloren weer proeven: ‘Ik vind het soms zelf echt niet te eten’
    PREMIUM

    Martijn laat mensen die hun smaak verloren weer proeven: ‘Ik vind het soms zelf echt niet te eten’

    Martijn van Gemst (40) laat mensen die hun smaak hebben verloren weer proeven. Net nadat hij een speciale opleiding hiervoor afrondde, verloor hij zélf zijn smaak door corona. Even was hij in ‘complete paniek’, tot hij besloot zichzelf te onderzoeken. Met succes. ,,Als je het allerliefst friet met mayonaise eet, maar je proeft het niet meer, dan zorg ik ervoor dat je het wél weer ervaart.”