Luxere vis- en vleessoorten werden in 2020 meer in huis gehaald.
Volledig scherm
Luxere vis- en vleessoorten werden in 2020 meer in huis gehaald. © Shutterstock

2020 was jaar van thuis uit eten: we maakten zelf sushi, aten meer oesters en zetten sloten vol koffie

Koken & etenMenig Nederlander begon afgelopen jaar met online boodschappen bestellen. Doordat we niet uit eten konden en zoveel mogelijk thuis moesten blijven, ontdekten we dat we thuis ook ‘uit eten’ kunnen. Uit de jaarlijkse analyse van onlinesupermarkt Picnic blijkt dat we in 2020 aanzienlijk meer luxe vlees en vis aten dan voorheen.

  1. Kerstman bezorgt kalkoenen bij mensen die het juist nu verdienen: ‘Dit kunnen we zo goed gebruiken’
    PREMIUM
    VIDEO

    Kerstman bezorgt kalkoenen bij mensen die het juist nu verdienen: ‘Dit kunnen we zo goed gebruiken’

    Wat een mooi gebaar! Overal waar de kerstman en zijn elf stoppen met hun bus met gevulde kalkoenen, brak vandaag de zon door op de gezichten van de verraste mensen. Ruim 250 stuks werden er bezorgd in de hele regio. Van Bunnik tot aan Vianen. Verzorgingshuizen, voedselbanken en hulpdiensten in onze regio kregen een hart onder riem. ,,Omdat ze het juist nu zo verdienen.”
  1. Fajah Lourens brengt laatste dieetboek uit: Killerbody Lifestyle
    Play

    Fajah Lourens brengt laatste dieetboek uit: Killerbody Lifestyle

  2. Couscous officieel Werelderfgoed volgens Unesco
    Play

    Couscous officieel Werelderf­goed volgens Unesco