Een bezorgbus van de Albert Heijn.
Volledig scherm
Een bezorgbus van de Albert Heijn. © Raphael Drent

Albert Heijn annuleert morgen bestellingen vanwege hitte, tot onvrede van klanten

Supermarktketen Albert Heijn heeft besloten vanwege de verwachte extreme hitte morgenmiddag alle bestellingen van klanten te annuleren. De keten wil de bezorgers met het hete weer niet op pad sturen.

94 reacties

 • Ton Lucassen

  3 maanden geleden
  Op iedere plaats is er wel een of meerdere supermarkten in Nederland je kan ook zelf even je boodschappen gaan halen de meeste werken hooguit 36 uur en de winkels zijn ruim 90 uur open wat is het probleem ??
 • hans mortel

  3 maanden geleden
  Ik noem het een goedkope misselijk makende gratis publiciteitsstunt van AH in de verwachting hierdoor meer klanten aan te trekken. Veel eerlijker is hun bezorgers een hittetoeslag te geven. We leren we hiervan? Dat er een paar hypocrieten bij AH aan dectouwtjes trekken.
 • Danielle De Blecourt

  3 maanden geleden
  Ze vragen geld zat voor bezorgkosten er zijn mensen wel afhankelijk van vooral als ze hulpbehoevend ouder enzv zijn .zijn toch vaak jonge gasten die bezorgen die kunnen wel tegen een beetje warmte toch
 • Dirrie van de Woestijne

  3 maanden geleden
  Goed van de AH! Degenen die vanalles zeggen over airco's in de bestelbussen van andere werkgevers, een airco is zo goed niet hoor, als je om de haverklap in- en uit de wagen moet stappen. Je krijgt dan een enorme klap van de hitte en dan zou men onwel kunnen worden. Daarbij, een ieder moet eenmaal goed voor zichzelf zorgen met de hitte, en bezorging op een andere dag is 1x toch zo erg niet? Als men bijvoorbeeld bij een zware storm niet zou bezorgen, dan is er begrip.. Dus zo erg is het niet!
 • AD Redacteur

  3 maanden geleden
  Op deze pagina mag je zoals je gewend bent reacties achterlaten, maar vanwege de zomerperiode modereren wij iets minder vaak. Reacties achtergelaten na 22:00 worden de volgende dag na 15:00 bekeken. Bedankt voor je geduld!