Biefstuk die nooit mislukt.
Volledig scherm
Biefstuk die nooit mislukt. © Ramon Beuk

Als je zo je biefstuk bakt, kan hij niet mislukken

Da's handigIn de keuken kunnen kleine details vaak een groot verschil maken, weet Ramon Beuk. In de serie Da’s Handig! geeft de tv-kok wekelijks tips die koken voor jou makkelijker maken én je het vertrouwen geven dat het nooit meer kan mislukken. Vandaag: de perfecte biefstuk.

3 reacties

 • Ramon Schulten

  1 maand geleden
  Voorgaren met de ronertechniek (sous vide) en je biefstuk behoudt wel degelijk zijn vocht. Dat noemt zich dan een chef.
 • Wichard Hulsbergen

  1 maand geleden
  Prima tips. Aanvullend: - de flinterdunne biefstukjes van de supermarkt zijn erg lastig goed te krijgen. Laat de biefstuk 2 uur zonder verpakking in de koelkast zodat de buitenkant goed droog wordt. En koop volgende keer een biefstuk van minimaal 2,5 cm dik. - Biefstuk met vet-marmering is malser. - gietijzer, rvs op plaatstaalpan is perfect voor een goede hitte.
 • Ineke Scheepens

  1 maand geleden
  Vreemd dat Ramon een pan gebruikt met een anti aanbaklaag. In zo'n pan kan je idd je vlees niet dichtschroeien. Daar heb je een roestvrijstalen pan voor nodig. En het klopt dat je vlees even gaat vastzitten in een roestvrijstalen pan, maar na een minuutje kan je zonder problemen je vlees omdraaien. Op het moment dat het vlees vast zit, schroeit het vlees dicht..