PREMIUM
Als jij niet naar het Thailand van Than (44) kunt, dan brengt hij zijn Thailand wel naar jou
De Gouden PollepelOp de Oogstmarkt bakt, hakt en vijzelt Than Somdee elke zaterdag het lekkerste Thaise streetfood van lokale ingrediënten. Wie wil er dan nog nog op vakantie?
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMDe gouden pollepel
Hoe De Kok en de Tuinman een saai schoolplein veranderden in een smakelijke stadsoase
Middenin het Liskwartier in Rotterdam bevindt zich een plek waar je heerlijk kunt onthaasten. Een kok en een tuinman maakten van een verwaarloosde plek een schitterende stadsoase, vol groen en - uiteraard - lekker eten. -
PREMIUMGeld & Geluk
Stephanie en zoon Freek: ‘Zijn er 6000 euro per jaar op achteruit gegaan na zijn 18de verjaardag’
Om voor zoon Freek te zorgen, krijgt Stephanie een deel van zijn persoonsgebonden budget. Het geld dat hij met beleggen verdient, zet hij opzij. In deze Mezza-rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. -
PREMIUM
'Meiden mogen later net zo van seks genieten als jongens’
Tijdens de Week van de Lentekriebels, die vandaag op basisscholen begint, horen oudere leerlingen nu ook alles over, jawel, de clitoris. Want die is net zo belangrijk als de piemel, stelt Elsbeth Reitzema. -
PREMIUMKoken & Eten
Sterrenzaken met zusjes die minder chic zijn: 'Veel gasten hebben het budget niet meer’
Drie weken geleden opende de Vlaamse chef van het jaar 2023 Nick Bril untitled., het goedkopere broertje van The Jane, op de eerste verdieping van het sterrenrestaurant. Hij is lang niet de enige topchef die een tweede concept opent dat betaalbaarder en ‘toegankelijker’ voor het grotere publiek zou zijn. -
column
Waarom deze trend op LinkedIn zo irritant is - en wat je beter kan doen
Psycholoog Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: humblebragging
-
PREMIUM
Jan (22) stopte met zijn studie, nu is hij de baas van goedlopend kaasbedrijf
Sportverslaggever worden was jarenlang het doel van Jan Bogaards (22). Hij schreef al voor AD Groene Hart. Toch gooit hij het roer volledig om: hij neemt een goedlopend bedrijf met wel acht markten over en wordt kaasboer. ,,Geen idee wat er allemaal op me af gaat komen.”Purmerend, Amsterdam, Hoogmade -
-
-
PREMIUMDe Gouden Pollepel
Op Het Dak is een verborgen pareltje, maar de vraag is: voor hoe lang nog?
Waaat?! Zijn er nog steeds mensen die niet bij Op Het Dak zijn geweest? Ja echt, ze bestaan. Ze moeten snel wezen, want de uiterste houdbaarheidsdatum van een van de bijzonderste eetplekjes van de stad komt langzaam dichterbij. -
PREMIUM47
Bloemkool kost bij supers nog geen drie euro, bij de groenteboer ruim vier euro, zo zit dat
Eén bloemkool voor 4,45 euro. ,,Ik krijg er heel veel vragen over in de winkel", zegt groenteboer Jeroen de Feijter van 't Boertje in Terneuzen. En wat hij verdient aan die peperdure bloemkool? Niets. ,,Ik verkoop ze met verlies, maar ik moet wel, om tegen de super op te kunnen.”