Volledig scherm

Altijd rijpe avocado's dankzij deze winkel

Mensen die van avocado houden herkennen het vast wel: de eindeloze zoektocht naar een rijp exemplaar. Door de komst van een nieuwe winkel hoef je nooit meer urenlang te knijpen in onrijpe avocado's. 

In The Backstage in Amsterdam kun je altijd rijpe avocado's kopen. De winkel is een nieuw concept van, hoe kan het ook anders, The Avocado Show, een restaurant dat begin dit jaar zijn deuren opende. Eerder deze maand kondigden de oprichters van het restaurant de opening van de winkel al aan. 

The Backstage
is de eerste avocado-winkel van Amsterdam en is schuin tegenover The Avocado Show te vinden in stadsdeel De Pijp. Iedere dag komen er 300 rijpe avocado's binnen voor de verkoop. Ook kun je de verkopers alles vragen over de populaire vrucht. Niet zo'n fan van avocado? Je kunt er ook terecht voor kleding en andere hebbedingetjes. 

Klik hier voor video’s met handige keukentips, snelle hacks en makkelijke recepten.

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.