PREMIUM
André is de enige bakker die de echte Arnhemse meisjes maakt: ‘Het procedé luistert nauw’
Koken & etenHoe begeerlijk kan een koekje zijn? Vraag het bakker André Hilvers. Sinds vorig jaar botert het tussen hem en Arnhemse meisjes. De koekjes maakt hij met een geheim recept.
Arnhemse meisjes hebben een beschermde status. Het geheime recept van de elegante koekjes ligt bij het merkenbureau en het heeft geen zin om het André Hilvers te vragen. Je krijgt het antwoord toch niet van de 51-jarige Bakker uit Arnhem. Behalve dan dat er bloem, boter, suiker, water en een beetje gist in gaat.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Sint en Piet stoppen dit jaar geen chocoladeletter van Tony's Chocolonely in de schoen
Sinterklaas zal dit jaar zijn chocoladeletters niet bij Tony's Chocolonely inslaan. Het bekende Nederlandse chocolademerk krijgt de productie van de letters niet rond door problemen bij zijn Belgische fabrikant. ‘Dit is overmacht.’ -
PREMIUMGeld & Geluk
‘Vroeger kochten we eens in de drie jaar nieuwe auto’s, nu hebben we ze al vijf jaar’
In deze Mezza-rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. Inge en Eric houden van golf, autoracen en vakanties. ‘Dubai is wel heel duur dit jaar. Dus gaan we twee emiraatjes verder.’ -
Deze heerlijke kaastaart is makkelijk te maken, je hebt alleen wat geduld nodig
Deze taart is makkelijk te maken, maar je moet er even de tijd voor nemen. Een van de ingrediënten voor deze kaastaart is hangop en het duurt even voordat je yoghurt daarin is veranderd. Ideaal voor het weekend dus. -
Koken & Eten
Bbq: dit zijn lekkere bijgerechten als je eens iets anders wilt dan stokbrood en tomatensla
De zon laat zich weer vaak zien en de temperaturen lopen op, dat betekent dat veel mensen de barbecue weer uit de schuur tevoorschijn halen. Menig mens houdt wel van een lekker stukje vlees of vis van de barbecue. Maar wat eet je er eigenlijk bij, behalve de standaard stokbrood met kruidenboter? Twee barbecue-routiniers aan het woord voor wat inspiratie. -
Met deze baktips kom je het lange weekend door
In het dessertboek van Janneke Phillipi staan makkelijke recepten voor zoetigheid: van puddinkjes tot taart waarin groenten zijn verwerkt. Twee ervan zijn zo makkelijk dat ook thuiskoks met weinig ervaring ze kunnen proberen in dit lange weekend.
-
iemand moet het doen
Patholoog Emma (36) bekijkt heel de dag stukjes mens: ‘Ik kom ook alle lichaamssappen tegen’
Werk kan niet altijd leuk zijn, maar waarom kiezen mensen voor het vak van ‘putjesschepper’, deurwaarder of overledenenverzorger? In deze reeks vertellen Nederlanders met zo’n baan over hun werk, waarom ze ervoor kozen en wat het zo interessant maakt. Vandaag: klinisch patholoog Emma Witteveen (36) onderzoekt stukken weefsel van mensen, zoals stukjes darm. -
Zo deel je wachtwoorden op een veilige manier
We kunnen er kort over zijn: deel je wachtwoord nooit. In de praktijk gebeurt dit echter vaak genoeg. Mocht het om welke reden dan ook toch nodig zijn om je wachtwoord te delen met vrienden of familieleden - omdat je een abonnement op bijvoorbeeld Netflix of Spotify deelt: zo doe je dat veilig. -
PREMIUM
Hogere prijzen op het Duitse terras doen bij iedereen pijn
Nu de zomer is aangebroken zitten de terrassen in de Duitse hoofdstad Berlijn weer vol. Maar bezoekers moeten dieper in de buidel tasten dan vorig jaar. En het personeel loopt op het tandvlees.