Volledig scherm
© Dana van Leeuwen

April: vier feest met deze recepten van Ellen Hoog

De lente is begonnen en na de lange wintermaanden kijken we allemaal weer uit naar beter weer. Gelukkig leent de maand april zich om feest te vieren en niet alleen op Koningsdag. Met de recepten van Ellen Hoog vier je elke dag feest in de keuken en aan tafel.

Na talloze kampioenschappen, 233 interlands en 60 goals heeft Ellen Hoog besloten haar interland carrière te beëindigen en haar focus naar koken te verleggen. En ze heeft niet stilgezeten. Naast haar twee kookboeken 'In Perfecte Conditie' en 'Grenzeloos Gezond' heeft ze ook een eigen voedingslijn (Hiddit) en een YouTube kanaal waarop ze sport- en eettrends uitprobeert.

Benieuwd naar de gerechten? Ellen begon de maand april met de tonijnburger met wasabi en taugé, gevolgd door pompoensoep met gekruide yoghurt. Of vier feest met een groentetaartje met pompoen, rode ui en geitenkaas of een heerlijke salade met schapenkaas, gedroogde kersen, noten, salie en een honingdressing.

Volledig scherm
© Rutger Geleijnse
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.