Volledig scherm
PREMIUM
nNea © nNea

‘Beste pizza van Europa’ kun je ook eten in Amsterdam

In de nieuwe lijst van vijftig allerbeste pizzarestaurants van Europa prijkt één Nederlandse superpizzeria: nNea. Het toprestaurant is gevestigd in de hoofdstad en is nog maar een paar maanden open. Eigenaar Vincenzo Onnembo wil dolgraag dat anderen zijn voorbeeld volgen. ,,Dan kan ik op maandag ook ergens pizza gaan eten.’

Voorlopig hoef je niet te proberen een tafel te pakken te krijgen. Het restaurant van Vincenzo Onnembo in het hippe Amsterdam Oud-West is de komende weken stijf volgeboekt. ,,Ik moet goede vrienden die denken te kunnen langskomen zonder reservering wegsturen", laat de eigenaar besmuikt weten. ,,We zijn gebombardeerd met reserveringen.” Niet erg toch? ,,Nee, heel goed.”

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.