Volledig scherm
PREMIUM
Kerstmenu hoofdgerecht van Crisp: gekonfijte eendenbout met zuurkool en cavolo nero. © Crisp

Bezorgservice Crisp is in opkomst, maar toekomst is onzeker

Koken & etenNaast Picnic, Albert Heijn en Jumbo is nieuwkomer Crisp in opkomst. De online supermarkt bestaat nog maar een jaar, maar heeft in die tijd al een flinke bekendheid en een klantenkring opgebouwd. 

Crisp is een supermarkt-app voor eten van speciaalzaken. Het bedrijf werkt samen met 400 boeren, kwekers en makers om verse producten te leveren. Denk bijvoorbeeld aan producten zoals brood van Het Vlaams Broodhuys, koekjes van de Koeckebackers of kaas van Kinderdijk Kaasmakers. ,,Het rondje dat veel mensen zouden willen maken om goed en vers eten te kopen, maken wij voor ze”, vertelt Tom Peters, één van de oprichters van Crisp.  

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.