PREMIUM
Bistroo.nl gaat strijd aan met Thuisbezorgd.nl: 'Nieuwkomer kan daar nooit tegenop’
BestelreuzenHet nieuwe bezorgplatform Bistroo.nl wil het opnemen tegen gevestigde platformen als Thuisbezorgd.nl en Deliveroo. Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft hoge verwachtingen, maar of consumenten er warm voor lopen is nog de vraag.
Ze zijn een vloek en een zegen tegelijk: dankzij maaltijdbezorgdiensten als Thuisbezorgd.nl en Deliveroo kregen restaurants er miljoenen klanten bij. Voor talloze horeca-ondernemers vormden de online bezorgdiensten afgelopen coronajaar zelfs de enige reddingsboei om tijdens de lockdowns in leven te blijven.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMKoken & Eten
Blijft bier beter in blik of in glas? En hoe tap je een perfecte pint? Expert geeft haar beste tips
Hoe tap je een perfect biertje? En als je geen tap hebt: hoe kan je je bier het best in een glas schenken zodat je een mooie schuimkraag krijgt? Waarom is een schuimkraag zo belangrijk?De Vlaamse biersommelier Sofie Vanrafelghem geeft de antwoorden op de Dag van het Bier. -
Koken & Eten51
Kosten van je boodschappen drukken? Dan is dit hét moment om vlees in te wisselen voor vleesvervangers
Waar alles duurder lijkt te worden, is er één product waarvan de prijs nauwelijks stijgt: de vleesvervanger. De vleesprijzen schieten vanwege de inflatie door het dak, waardoor je nu in verhouding een stuk goedkoper uit bent met het plantaardige alternatief. -
Wat is het bestbetaalde beroep van Nederland?
,,Ik ga datgene studeren waarmee ik het meeste geld kan verdienen’’, zei een vriendje van het kind van Peter Olsthoorn, journalist voor Intermediair. Maar in welke beroepsgroepen zijn de salarissen het hoogst, zowel in Nederland als in andere landen? Peter zocht het uit. -
PREMIUM
De hete en droge zomer is goed nieuws voor wijnliefhebbers: Utrecht heeft straks échte stadswijn
Het warme, droge weer als gevolg van de klimaatverandering mag dan alle reden tot zorg geven, hier en daar vergroot het ook de kansen. Op het spoedig bottelen, bijvoorbeeld, van een lekkere Utrechtse stadswijn. Eentje die met een beetje geluk volgend jaar op de terrassen kan worden geschonken. -
Zo weet je of de airco van je auto aan onderhoud toe is
De airconditioning in je auto draait bij deze zomerse temperaturen overuren en is daardoor eerder toe aan onderhoud. Maar hoe weet je precies wanneer het tijd is om je airco bij te laten vullen?
-
Koken & Eten
Als het zomer is, wil je een terras aan het water: dit zijn heel fijne om neer te strijken
De temperaturen stijgen tot tropische waarden en dan is ‘zomaar’ een terras niet voldoende voor de zomerse genieters, vindt foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer. De horecaliefhebbers zoeken een terras met extra verkoeling en vooral die aan het water scoren goed. Binnen de stad of net erbuiten. -
Koken & Eten
Ga je op vakantie? Met de tips van dit restaurant laat je geen kliekjes achter
Wie op vakantie gaat, laat thuis liever geen eten achter. Maar weggooien is totaal onnodig, zegt kok Valentijn Klap (50) van circulair restaurant Elixer. Je kunt er namelijk nog prima mee koken. -
Eén keer per week boodschappen doen om de kosten te drukken? Niet altijd een goed idee
Budgetteren, sparen en rondkomen: dagelijks hoort budgetcoach Carolien Vos van haar klanten hoe moeilijk dat is en waar mensen tegenaan lopen. Ze deelt deze zomer haar beste tips. Vandaag: een supermarkt vol verleidingen.
5 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageerton geen
E Hernández
Marieke Huurman
ineke Rendering
Dolly J. de Groot