Volledig scherm
© WikiMedia

Bizar: Er bestaan nu poepcafés

Een café waar je je maaltijd voorgeschoteld krijgt in een toiletpot, een ijsje in de vorm van een drol ontvangt of geniet van een toilet-kopje koffie. 'The Modern Toilet' is het café dat letterlijk is omgetoverd tot één groot toilet.

De bedenker van het café is Lien Ngyuen. Tijdens haar reis in Taiwan kwam zij op het idee om het restaurant te beginnen. Na de opening van de eerste vestiging in Toronto, Amerika, volgden meerdere locaties. Je kunt nu ook genieten van een bordje, of beter gezegd potje, eten in Zuid-Korea, China, Japan en Indonesië. De bewoners zijn razend enthousiast.

Op het menu staan Koreaanse, Thaise en Japanse gerechten. Die krijg je niet voorgeschoteld op een normaal bord, maar op een urinoir. Ijsjes zijn in de vorm van een drol en in het restaurant zit je niet op stoelen, maar op toiletpotten. Krijg je er al zin in? Hierbij een paar foto's om een beeld te krijgen van het café:

Volledig scherm
© The Modern Toilet
Volledig scherm
© The Modern Toilet
Volledig scherm
© The Modern Toilet
Volledig scherm
© Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Of het café naar Nederland komt is de grote vraag. Wij zijn benieuwd of de nuchtere Hollander hier trek in heeft.

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.