Volledig scherm
© Delish

Blokje kaas bij de borrel? Doe de drank eens in de kaas!

Koken & etenWe zeggen natuurlijk geen nee tegen een lekkere gin-tonic en een blokje kaas op zijn tijd. Maar hoe zou het smaken als je de twee combineert? Een nieuw soort kaas geeft het antwoord. 

Het Engelse bedrijf Cheshire Cheese verkoopt kaas met gin- en citroensmaak. Als we de website moeten geloven bevat de kaas kleine stukjes citroen. De gin- en citroensmaak proef je zo nu en dan, maar de smaken overheersen niet. 

Wanneer gin niet je favoriete drankje is, zijn er ook andere aparte smaken in de aanbieding. Irish Whiskey & Stem Ginger Cheddar Cheese en El Gringo Chilli, Lime & Tequila Cheddar, oftewel een kaas met Ierse whiskey en gember en een kaas met chili-, limoen- en tequilasmaak. 

De kaas met gin is op dit moment uitverkocht, de andere smaken zijn wel nog te bestellen. Nieuwsgierig geworden? Het bedrijf verzendt ook naar Nederland. 

Wil je kans maken op het nieuwe boek 'de Brabander Bakt'? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.