PREMIUM
Bonnetje checken loont want supermarkten maken veel fouten: ‘Albert Heijn is slordig’
Koken & EtenConsumenten controleren steeds vaker de supermarkten nu blijkt dat veel kassabonnetjes niet kloppen. Ook gaan klanten massaal op zoek naar voordeeltjes en delen zij hun tips met elkaar. ,,Met de stijgende prijzen zie je echt een tegenbeweging ontstaan. Je bent ook gek als je het niet doet.’’
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMKoken & Eten4
Bitterballen in alle smaken: deze bar heeft klassieke maar ook met tomaat en mozzarella
Rotterdam heeft een heuse bitterballenbar. Inderdaad, een bar met ballen. Gevuld met rundvlees, kaas of garnaal. Of biet, tomaat, mozzarella, spinazie, gorgonzola, chili of truffel. En nog veel meer. De bar is sinds een paar weken open. ,,Waarom bitterballen? Waarom niet?’’ -
PREMIUMMet poll238
Gaat gebakje op de werkvloer in de ban? ‘Net zo schadelijk als meeroken’
Sympathiek om taart te trakteren op kantoor als je jarig bent? Niet dus! Dat is net zo schadelijk als collega’s passief mee laten roken. Want je zet mensen aan tot het eten van schadelijke zoetigheid. Dat stelt professor Susan Jebb, voorzitter van de Britse evenknie van het Voedingscentrum. -
Mijn bevalling
Doete is verloskundige en heeft een ‘droombevalling’: ‘Ik voelde dat ik al op 9 centimeter zat’
Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Verloskundige Doete Reitsma (33) wist zeker dat ze in het ziekenhuis wilde bevallen, tot ze zwanger werd. -
Wil jij vertellen over je kassabon van de supermarkt? Dan zijn we op zoek naar jou
De dure boodschappen blijven een onderwerp van gesprek. De een is wekelijks honderden euro’s kwijt en de ander trekt er - noodgedwongen of niet - veel minder geld voor uit. -
Koken & Eten
Zakt je cake altijd in? Met deze tips van patissiers lukt hij altijd
Cake verveelt nooit en je kunt er oneindig veel variaties mee maken: van vanille tot kaneel en van chocolade tot appel. Maar hoe zorg je dat je baksel altijd lukt? Met deze tips van experts lukt het altijd.
-
PREMIUMKoken & Eten
Zo houd je je messen het handigst scherp (met bonustip voor je kartelmes)
Met twee, hooguit drie goede koksmessen kun je een heel kokend leven voort. Maar dan moet je ze wel goed verzorgen. Hoe doe je dat? -
-
-
Getest: dit is de beste wasdroogcombinatie
Wat is de beste wasdroogcombinatie? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
Koken & Eten
Besparen op je eten? Zo eet je lekker en goedkoper
Snel klaar. Goed voor je lijf. Goed voor je budget. Diëtist Sandra Bekkari vertelt hoe zij boodschappen doet en deelt haar slimme bespaartips voor in de keuken. Met drie recepten voor voordelige gerechten.