Boodschappen fors duurder: ‘Gemiddeld huishouden honderden euro's extra kwijt’

VIDEOBoodschappen zijn tijdens de eerste negen maanden van dit jaar flink duurder geworden. Vooral frisdrank, bier, conserven, verzorgingsproducten en schoonmaakartikelen stegen fors in prijs. 

38 reacties

 • Mentjox

  10 maanden geleden
  Er zijn ook veel artikelen die men niet echt nodig heeft.Denk daar eens over na of je deze wel echt nodig hebt Je zult zien dat er meerdere zijn die je als gewoon beschouwd maar eigenlijk makkelijk zonder http://kan.Luxe verzorgingsproducten Snacks Bier Wijn of andere alcoholische dranken Roken enz.
 • F. Hoving

  10 maanden geleden
  Waar moeten we straks al het vuurwerk van betalen
 • J. Diderik

  10 maanden geleden
  We gaan nu al geregeld naar Duitsland, met het verschil in brandstofprijzen en boodschappen prijzen zal het mogelijk de hele rit niet goedmaken, maar zo voelt het wel.
 • E. Lindhout

  10 maanden geleden
  Dit zal een slagveld worden qua prijsverhogingen. Los van eten, drinken, benzine en Gemeentelijke Belastingen: mijn Davitamon Magnesium tabletten waren even uit de handel. Gisteren weer te verkrijgen. Schrok me een hoedje: eerst 42 tabletten voor €12,00 en nu 30 tabletten voor €15,00. Kan helaas niet zonder, maar sinds 2008 geen indexatie: geen idee hoe alles nog te betalen. Ik weet dat ik uiteraard niet de enige ben.
 • Schoonenwolf

  10 maanden geleden
  Peter Schoonenwolf het Lijkt wel of de grote firma's bezig zijn de mensen uit te buiten ga eens over de grens in Duitsland alles veel goedkoper, benzine, levensmiddelen, autos belasting en verzekeringen zo kan je maar doorgaan b.v. rekenrente op de pensioenen. En dan nog de NLB die de huizen bezitters wil piepelen. Geen enkel land heeft hyp. rente aftrek maar hij verteld niet dat bv Duitsland heel gunstige "bouwsparverträgen"heeft waar de staat het eigen woning bezit bevordert.