Borreltijd: deze vijf lekkere snacks bevatten weinig koolhydraten
Koken & EtenWie zegt dat het afzien is als je kiest voor een eetwijze waarin je koolhydraten beperkt? Niet Eatertainment, want die heeft vijf recepten waar iedereen van smult.
Gevulde snoeppaprika’s met cottage cheese en tomaat
Serveer jij vaak blokjes kaas met toastje bij de borrel? Dat kan anders. Verras je bezoek met deze gevulde snoeppaprika’s met cottage cheese en tomaat. Ze staan binnen een handomdraai op tafel en zien er ook nog eens heel smaakvol uit.
Geitenkaas-borrelballetjes
Liefhebber van geitenkaas? Dan mag dit hapje niet ontbreken tijdens een borrel. De balletjes van geitenkaas zijn bedekt met verschillende smaken en structuren. Heerlijk in combinatie met koolhydraatarme crackers en een eyecatcher op tafel.
Slawraps met hoisinkip en groenten
Slawraps worden veel in Korea gegeten. Lekker fris en bovendien koolhydraatarm. Deze slawraps vul je met hoisinkip. De kip marineer je in een zelfgemaakte marinade. De hoisinsaus maakt het gerecht heerlijk zoet. Je kunt het als borrelhapje inzetten of serveren als voorgerecht.
Eiermuffins met spinazie, dille en witte kaas
Eigenlijk zijn deze muffins kleine hartige souflés. Door het schuimige eiwit zijn de eitjes heel luchtig en zien ze er prachtig uit als ze net uit de oven komen. Eet ze snel op, want ze zakken in als ze afkoelen.
Kaaskletskoppen met rozemarijn
Krokante gesmolten kaas is hartig en knapperig. Met dit recept maak je heel makkelijk krokante kaaskletskoppen met rozemarijn. Met slechts twee ingrediënten, dus gemakkelijk te maken.
Bekijk hier onze video’s over Koken & Eten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Jet (23) wil de allerbeste kok van de wereld worden, en is hard op weg: ‘Stond op mijn 13e al in de keuken’
Als klein meisje wist ze al dat ze kok wilde worden. Nu werkt Jet Loos (23) uit Roelofarendsveen in de keuken van een Noors sterrenrestaurant en is ze in de race voor een prestigieuze titel: World’s Best Young Chef. -
Koken & eten
Koolhydraatarme leefstijl lastig? De methode van diëtiste Yvonne is heel simpel en je hoeft niet te tellen
Diëtist Yvonne Lemmers richt zich met haar methode en haar boeken al jaren op koolhydraatarm eten. Met succes: ze verkocht in totaal al zo'n 150.000 boeken en ze heeft tal van verhalen van fans die afvallen. -
Koken & Eten
Bramen uit de natuur plukken? Hier moet je op letten voor je begint
In augustus en september is het bramenseizoen, wat betekent dat je ze weer in overvloed in de natuur kunt vinden. Sommige mensen gaan er dan ook op uit om ze te plukken. Maar kun je dit zonder risico’s doen? Hier moet je eerst even op letten voordat je aan het plukken slaat. -
Boetegevaar voor SUV's en Tesla-rijders in Duitsland
Eigenaren van een SUV en sommige Tesla-modellen lopen in Duitsland het risico op een bekeuring. Ze zijn bij wegversmallingen in overtreding als ze op de linkerbaan rijden. -
Koken & Eten
Dit is de lekkerste versie van Máxima's lievelingskoekje (maar hij bevat niet dat ene heerlijke ingrediënt)
Een uitgebalanceerde vulling die niet te zoet is. De alfajor van Fabiana Ocaranza is uitgeroepen tot beste ter wereld. Een prestigieuze prijs voor deze delicatesse die mateloos populair is in Argentinië. Ook onze koningin is dol op deze koekjes.
-
PREMIUM
Kies de regenton die bij jou past en laat die regen maar komen
Planten water geven, ramen lappen en zelfs de wc doorspoelen: je kunt een hoop doen met regenwater. Maar dan moet je het wel eerst opvangen. Een regenton biedt de oplossing. -
Koken & eten
Is je watermeloen rijp? Experts leggen uit waaraan zij het zien
In de zomer ligt de watermeloen in grote aantallen in de schappen. Een paar stukken watermeloen zorgen op warme dagen voor een gezonde portie zoete verfrissing, mits je een goede, rijpe watermeloen te pakken hebt. Maar hoe herken je of een watermeloen rijp is? -
PREMIUM
Ilja verloor bijna 100 kilo dankzij koolhydraatarm dieet
Koolhydraatarm eten en het keto-dieet zijn al jaren erg populair. Maar waarom eigenlijk? En zetten deze diëten nou echt zoden aan de dijk? Pascale Naessens en Ilja Drost vertellen over hun ervaringen.