Sterrenchef Mario de Ridder bedacht een eigen lijn met zijn favoriete producten en diepvriesmaaltijden- en soepen voor thuis. Foto: Frank de Roo
Volledig scherm
PREMIUM
Sterrenchef Mario de Ridder bedacht een eigen lijn met zijn favoriete producten en diepvriesmaaltijden- en soepen voor thuis. Foto: Frank de Roo © Frank de Roo


Met de diepvriesmaaltijden van deze sterrenchef maak je indruk op (onaangekondigd) bezoek

De Pollepel ThuisSterrenchef Mario Ridder van restaurant Joelia heeft in coronatijd iets nieuws bedacht: diepvriesmaaltijden voor thuis. Handig voor luie thuiskoks en harde werkers. En voor wie indruk wil maken op onaangekondigd bezoek.

  1. 
Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’
    PREMIUM
    interview

    Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’

    Burn-out, depressie, angst of een ander mentaal probleem: 43 procent van de Nederlanders heeft er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Maar werkgevers zien het aannemen van mensen die mentale klachten hebben of hebben gehad als een risico. Ten onrechte, stelt hoogleraar Evelien Brouwer. Zij bestudeert hoe werkenden met mentale klachten wél een eerlijke kans op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.