PREMIUM
Champagne is niet aan te slepen: 'Mensen zijn meer thuis gaan drinken’
De verkoop van champagne staat op het punt historische records te verbreken. Crisis of geen crisis: ‘we willen genieten van het leven’.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMEnergie12
Sluit je nu een jaarcontract af, dan ben je ook komende winter verzekerd van hetzelfde tarief
Deze week maakte Essent bekend dat het weer jaarcontracten aanbiedt. Lange tijd was het door de onzekere energiemarkt niet mogelijk voor consumenten om vaste contracten af te sluiten. Is het verstandig om nu vast te zetten? -
Getest: dit is de beste inductiekookplaat van 60 cm breed
Wat is de beste inductiekookplaat van die afmeting? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
PREMIUMKoken & Eten
Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven? -
PREMIUM
Geen zin in dure champagne? Deze mousserende wijnen zijn heerlijk alternatief
Bij een feestje horen bubbels. Om de spaarcenten niet stuk te slaan op dure flessen champagne, duikt kenner Harold Hamersma in die andere mousserende wijnen. Een rijk bubbelbad aan smaken en soorten om het jaar feestelijk mee af te sluiten. -
column
Waarom deze trend op LinkedIn zo irritant is - en wat je beter kan doen
Psycholoog Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: humblebragging
-
PREMIUM
Kaasboeren boos: kipnuggets scoren hoger op voedingswaarde dan roquefortkaasje
Franse kaasboeren zijn boos. Hun product, de wereldberoemde roquefort, krijgt een slechte score voor wat betreft voedingswaarde. Onterecht, zeggen ze. Met video’s, hashtags en met behulp van politici wordt het wereldberoemde kaasje vanaf deze week naar voren geschoven als ‘ambachtelijk kwaliteitsproduct’. -
-
-
PREMIUMGeld & Geluk
Stephanie en zoon Freek: ‘Zijn er 6000 euro per jaar op achteruit gegaan na zijn 18de verjaardag’
Om voor zoon Freek te zorgen, krijgt Stephanie een deel van zijn persoonsgebonden budget. Het geld dat hij met beleggen verdient, zet hij opzij. In deze Mezza-rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. -
PREMIUM
Vleesliefhebber proeft vervangers: ‘Met erwtenvezel én erwten-eiwit. Mjammie!’
Vleesverslaafde verslaggever John Bas doet mee aan de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel. Op zoek naar een flexitarisch en toch lekker leven. Lukt dat? Aflevering 2: haverdrink is geen melk.Breda