Verschillende grote champagnehuizen waarschuwen dat het in de loop van dit jaar steeds moeilijker zal worden een fles bubbels te kunnen kopen.
Volledig scherm
Verschillende grote champagnehuizen waarschuwen dat het in de loop van dit jaar steeds moeilijker zal worden een fles bubbels te kunnen kopen. © Shutterstock

Champagnehuizen waarschuwen voor schaarste: ‘Steeds moeilijker om goeie fles bubbels te kopen’

Wie binnenkort een groot feest geeft, kan de champagne maar beter alvast inslaan. Verschillende grote champagnehuizen waarschuwen dat het in de loop van dit jaar steeds moeilijker zal worden om een fles bubbels te kopen. De schaarste van de bruisende wijnsoort is deels het gevolg van de coronapandemie waardoor de productielocaties twee maanden dicht waren. Ook is er een tekort aan champagneflessen.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Reis vol luxe aan boord van Oriënt Express: ‘Zeg nou zelf: dit vergeet je toch nooit meer?’
  PREMIUM
  Europa per trein

  Reis vol luxe aan boord van Oriënt Express: ‘Zeg nou zelf: dit vergeet je toch nooit meer?’

  Treinen is de trend, zeker in tijden van corona. Op afstand van elkaar relaxed reizen, terwijl het landschap als een levend schilderij aan je voorbijglijdt. Onze verslaggevers stapten in diverse landen in de trein en nemen u mee. Vandaag: van alle treinreizen die je in Europa kunt maken, is die met de Oriënt Express ongetwijfeld een van de duurste. Wat je ervoor krijgt: luxe, luxe en luxe, in een jaren 20-sfeer van de vorige eeuw. ,,Morgen rijdt Angelina Jolie mee.’’