Volledig scherm
PREMIUM
Chef van het Jaar, Soenil Bahadoer, De Lindenhof, Nuenen © Gault & Millau

Chef van het jaar Bahadoer gaat voor derde Michelin-ster: ‘Elke dag gas erop!’

Tweesterrenchef Soenil Bahadoer van De Lindenhof in Nuenen is uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2020. Hij is nog lang niet klaar.

Hij praat gewoonlijk al tamelijk snel, maar zo vlak nadat bekend is gemaakt dat hij zich Chef van het Jaar mag noemen, struikelt hij bijna over zijn woorden. ,,Ik ben zo ont-zet-tend trots, man, dat wil je niet weten. Trots op mijzelf ja, maar vooral op het hele team, alle mensen waar ik mee samenwerk. Dankbaar ben ik ze”, aldus Bahadoer.

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.