Mark van Wijngen, Olaf Bontje en Maximiliaan van Oeveren (vlnr) van restaurant Huson schillen citroenen voor hun huisgemaakte limoncello.
Volledig scherm
PREMIUM
Mark van Wijngen, Olaf Bontje en Maximiliaan van Oeveren (vlnr) van restaurant Huson schillen citroenen voor hun huisgemaakte limoncello. © Marco De Swart

Chefkok restaurant Huson kan de vraag naar zelfgemaakte limoncello amper aan

Nu de horeca dicht is, legt restaurant Huson in Rotterdam zich toe op het maken van limoncello. Chefkok Mark van Wijngen en zijn keukenbrigade schilden al honderden kilo’s citroenen, soms tot blaren aan toe. Het is zo’n succes, dat ze de vraag amper aankunnen.

  1. Baas over eigen voedsel: consumenten brengen producten naar schappen
    Play

    Baas over eigen voedsel: consumen­ten brengen producten naar schappen

  2. Maak eens Moksi Meti: hét gerecht uit de Chinees-Surinaamse keuken
    Play

    Maak eens Moksi Meti: hét gerecht uit de Chi­nees-Surinaamse keuken