Chef Cliff Groman (l) en Hans Hogeboom.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef Cliff Groman (l) en Hans Hogeboom. © Frank de Roo

Combinatie van puike gerechten én dorpse gezelligheid in dit voormalige treinstation

Gouden PollepelEr was al een Muller & Co in Berkel en Rodenrijs, maar nu is er ook een in Nieuwerkerk aan den IJssel. In het voormalige station combineert ondernemer Robèr Willemsen dorpse gezelligheid met puike gerechten.

  1. HAK nu ook in verse groenten; concept met roosteren en grillen moet consumentenmarkt veroveren

    HAK nu ook in verse groenten; concept met roosteren en grillen moet consumen­ten­markt veroveren

    Voor het eerst sinds het 70-jarige bestaan betreedt HAK uit Giessen de markt voor verse groenten. De groenten- en peulvruchtenfabrikant, bekend van de glazen potten en stazakken, brengt deze maand verse gegrilde en geroosterde ovengroenten op de markt, onder het label ‘HAK Fresh’. Dit is een mijlpaal voor het bedrijf, dat van plan is om de markt van verse groenten verder te veroveren.