Florian van Dillen in de binnentuin van zijn restaurant  MARA by Flipp: ,,Ik heb wel groene vingers, maar alleen van de artisjokken.”
Volledig scherm
PREMIUM
Florian van Dillen in de binnentuin van zijn restaurant MARA by Flipp: ,,Ik heb wel groene vingers, maar alleen van de artisjokken.” © Frank de Roo

Corona bezorgde chefkok Van Dillen een valse start, maar nu is zijn binnentuin een soort ‘lusthof’

De Gouden PollepelZijn hele leven wist hij dat hij kok wilde worden. Jarenlang werkte hij toe naar een eigen zaak. En toen het eindelijk zover was, moest MARA by Flipp -zijn restaurant - al na negen dagen sluiten. Maar chef Florian van Dillen geeft het, ook in tijden van corona, niet zo een twee drie op.

  1. Maak eens Moksi Meti: hét gerecht uit de Chinees-Surinaamse keuken
    Play

    Maak eens Moksi Meti: hét gerecht uit de Chi­nees-Surinaamse keuken

  2. Deze Surinaamse taart mag op geen enkel feestje ontbreken
    Play

    Deze Surinaamse taart mag op geen enkel feestje ontbreken