PREMIUM
De BBQ-trend van 2019: groenten op de grill (óók voor mannen)
Koken & etenHet is zomer, het is warm - en dus steken we massaal de barbecue aan. De trend dit jaar: groenten op de grill. Ja, ook voor (en dóór) mannen.
Groen op kolen, Groente op de BBQ, Gegrild & Geroosterd... De winkels liggen vol groentebarbecueboeken, barbecuecateraars doen steeds meer met groenten en ook de online receptenbak van Allerhande telt ruim honderd vegetarische barbecuerecepten, van aubergine-rozemarijnspiesjes tot gegrilde prei. De tijd van een paar obligate stukken courgette en paprika tussen de worsten lijkt voorbij.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Meer groenten eten? Deze gerechten zijn een vitaminebom
Nu de griep en verkoudheid heerst, kunnen we wel wat extra vitamines gebruiken. Groente zit vol met vitamines, maar inspiratie voor goede combinaties is soms ver te zoeken. Deze gerechten zijn niet alleen heel lekker, maar helpen je ook aan de aanbevolen hoeveelheid groenten per dag. -
Koken & Eten
Deze TikTok-foodhack maakt broccoli snijden eenvoudiger (en schoner)
Een rauwe broccoli in stukjes snijden kan een beproeving zijn. De groentestukjes vliegen door de druk van het mes alle kanten op en je keuken is een rommeltje. Een Britse vrouw heeft op TikTok een trucje gedeeld waarmee je de broccoli volledig intact houdt én een puinhoop op je keukenblad vermijdt. -
Koken & Eten
Perry maakt de guilty pleasures van BN'ers: ‘Vegetariërs wilden allemaal vlees’
In restaurants maken we massaal foto’s van mooie gerechten die we vervolgens op social media delen. Maar er zijn van die hapjes waar we nooit over praten omdat we er ons een beetje voor schamen. Om die guilty pleasures draait de nieuwe kookshow met Perry de Man. -
Waarom we steeds vaker een lekke band hebben op vakantie
Auto's hebben steeds vaker een lekke band in het buitenland. Tien jaar geleden ging het in 20 procent van de pechgevallen in het buitenland om een lekke band, nu is dat 29 procent. Dat meldt de Belgische mobiliteitsorganisatie VAB. -
Wat Eten We Vandaag: Regenboog-saladebowl
Een regenboog-saladebowl met zelfgemaakt tahinsaus. Wat kunnen we verwachten? Heel veel groenten, heel veel kleur en heel veel vitaminen. O ja, en de bowl is behoorlijk fotogeniek.
-
PREMIUMKoken & Eten
Restaurant Loetje serveert eindelijk ook een plantaardige biefstuk – uit de 3D-printer
Na jarenlang zoeken naar het perfecte recept heeft restaurant Loetje in Amsterdam nu dan eindelijk een vegetarische biefstuk op de kaart. ,,Die structuur, en vooral ook de sappen, zijn heel moeilijk na te bootsen.” -
Zo ontmoedigt je smarthome inbrekers tijdens je vakantie
Vakantie is fijn, maar voor veel mensen kan het achterlaten van hun huis ook veel stress opleveren. Ben jij bang voor inbrekers, heb je huisdieren die niet mee mogen of verwacht je post terwijl jij in een tropisch oord zit? Dan bieden deze smarthometoepassingen soelaas. -
Interieurinfluencers laten tienduizenden mensen in hun huis kijken: 'Het is een beetje uit de hand gelopen’
Voor sommige interieurstylisten is hun eigen huis hun etalage. Ze delen foto’s en video’s van hun aangeklede woon- en slaapkamers op social media. Hoe is het om zoiets persoonlijks als je huis op het wereldwijde web te zetten? Drie stylisten slash interieurinfluencers vertellen.