Volledig scherm
PREMIUM
© Rein Janssen

De Caribische keuken: lekker, vriendelijk en veel comfortfood

Koken & etenVakanties naar verre oorden worden afgeraden, maar voor een tropische beleving hóéf je je huis niet uit. ,,Het is nu makkelijker Antilliaans te koken.’’

  1. Hoe topchef Sergio Herman zijn culinaire imperium verder uitbouwt met de opening van Le Pristine
    PREMIUM

    Hoe topchef Sergio Herman zijn culinaire imperium verder uitbouwt met de opening van Le Pristine

    ANTWERPEN - The sky is the limit. Zo lijkt het wel. Na de sluiting van Oud Sluis, zeven jaar terug, bouwt topchef Sergio Herman (50) zijn culinaire imperium verder uit. Met dinsdag de opening van Le Pristine in Antwerpen. Inmiddels het achtste restaurant waar Herman als creatief brein zijn naam aan verbindt. Een nieuwe culinaire hotspot in het hartje van de havenstad, doordrenkt met Zeeuws DNA en een vleugje Italiaanse flair.