Een leeg terras op een druilerige dag in het centrum van Arnhem. De terrassen zijn weer geopend, maar het weer zorgt ervoor dat gasten wegblijven.
Volledig scherm
Een leeg terras op een druilerige dag in het centrum van Arnhem. De terrassen zijn weer geopend, maar het weer zorgt ervoor dat gasten wegblijven. © ANP

De terrassen zijn een week open maar op veel plekken blijven ze leeg

Bij een deel van de horecaondernemers ging vorige week de vlag uit toen ze na een half jaar sluiting onder strikte voorwaarden weer de terrassen mochten openen. Een week later is de stemming op veel plekken behoorlijk omgeslagen, merken Koninklijke Horeca Nederland en FNV Horeca.

5 reacties

  • Ryan Oneill

    2 maanden geleden
    Dit komt nooit meer goed! Zeker niet met het kabinet dat wij als land hebben!!! De overheid moet zich schamen en het is tijd dat we hier in NL ook termijnen invoeren van max 2 x4 jaar!
  • Mackaij

    2 maanden geleden
    De mensen die naar een terras kunnen, moeten veelal werken tussen 12:00en 18:00. Dit om de economie overeind te houden..... geen hogere wiskunde lijkt me. Groet, Jamie Mackaij
  • P Meijer

    2 maanden geleden
    Jammer van het weer, over een paar weken komt dit ook "weer" goed.
  • patricia ouwerkerk

    2 maanden geleden
    Als reactie op R Nobel. Ik ,als tandartsassistent, zit de hele dag binnen in de aërosolen. Net als mijn collega's. Ook wordt er bij ons binnen geen mondwater door de patiënt gedragen. Toch is er nog geen enkele collega in de praktijk ziek geworden. Verklaar dat eens nader
  • R Nobel

    2 maanden geleden
    Ik begrijp wel de wens om ook binnen te mogen eten. Maar dat us echt heel onverstandig. De eerst verdere versoepeling tbv de horeca zou een verruiming van de tijden moeten zijn. Absoluut niet denken aan binnen eten. We eens van aerosolen gehoord? Dat is binnen juist het grootste gevaar. Daar helpt geen 1,5 meter afstand tegen. Een mondkapje wellicht iets.