Volledig scherm

December: Sandra en Eric delen feestelijke gerechten

Wij houden net als jij van lekker eten. Maar het moet niet al te moeilijk zijn en het liefst ook nog snel klaar. Vanuit dit idee is Sandra Waterschoot Koopmans (32) samen met haar man Eric Waterschoot de blog LeukeRecepten.nl begonnen. 

De website LeukeRecepten.nl wordt inmiddels door zo'n 1 miljoen bezoekers per maand bezocht voor lekkere en leuke recepten. Dagelijks wordt de pagina aangevuld met nieuwe smakelijke recepten en blogs over koken eten.

Koken moet vooral leuk zijn, en blijven, vinden Sandra en Eric. Veel bekende gerechten hebben daarom een verrassende twist zoals deze hartige groentetaart met pastinaakcheesecake met appel en kaneel, of mini pizza’s met carpaccio. De recepten zijn perfect voor een snelle doordeweekse maaltijd of een uitgebreid etentje in het weekend.

Volledig scherm
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.