Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Deze 7 jonge chef-koks gaan het helemaal maken (zeggen de kenners)

Michelin verdeelt over precies een maand zijn sterren over Nederland. Ongetwijfeld gaan ze naar ervaren topkoks. Op wie letten de kenners in het vak nog meer? Nou, op deze zeven chefs.

  1. Hoe topchef Sergio Herman zijn culinaire imperium verder uitbouwt met de opening van Le Pristine
    PREMIUM

    Hoe topchef Sergio Herman zijn culinaire imperium verder uitbouwt met de opening van Le Pristine

    ANTWERPEN - The sky is the limit. Zo lijkt het wel. Na de sluiting van Oud Sluis, zeven jaar terug, bouwt topchef Sergio Herman (50) zijn culinaire imperium verder uit. Met dinsdag de opening van Le Pristine in Antwerpen. Inmiddels het achtste restaurant waar Herman als creatief brein zijn naam aan verbindt. Een nieuwe culinaire hotspot in het hartje van de havenstad, doordrenkt met Zeeuws DNA en een vleugje Italiaanse flair.