Een puntje appeltaart gaat er altijd wel in.
Volledig scherm
Een puntje appeltaart gaat er altijd wel in. © 24Kitchen

Deze appeltaart van Berend (26) kun je als ontbijt eten

Appeltaart, red velvet of carrot cake een guilty pleasure? Niet per se. Gezondheidswetenschapper Berend Eberson ontwikkelde Grünten, een nieuw ontbijtproduct dat 40 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente bevat én naar taart smaakt.

  1. Met deze Kipstuckjes Saté wordt het in jouw tuin een culinair feest!
    Aangeboden door De Vegetarische Slager

    Met deze Kipstuck­jes Saté wordt het in jouw tuin een culinair feest!

    Vegetarisch of vegan barbecueën voelt voor veel thuischefs als een uitdaging. Want hoe schotel je die klassieke barbecuebeleving voor als je dierlijk vlees achterwege laat? Maak kennis met het vleesch van De Vegetarische Slager; meat to please you! Een Nederlandse BBQ-klassieker! Met Kipstuckjes van De Vegetarische Slager, zelfgemaakte satésaus en een flinke lik vuur, wordt het in jouw achtertuin een culinair feest.