Zomerfruit in alle kleuren.
Volledig scherm
Zomerfruit in alle kleuren. © Getty Images

Deze betaalbare fruitsoorten zijn er nu in overvloed: slim om ze in te vriezen

Koken & EtenAardbeien, frambozen, bramen: nu het weer zomer is kunnen we ook allemaal genieten van het lekkere zomerfruit dat weer in de schappen ligt. Wist je dat je fruit ook kunt invriezen? Als je dat nu doet heb je er in het najaar nog steeds plezier van. Hieronder een overzicht van het fruit dat je momenteel voor weinig kunt kopen en makkelijk kunt invriezen.

11 reacties

 • P. van der Kooij

  2 maanden geleden
  Ik ga elke dinsdag naar de markt en ben daar echt veel minder kwijt dan in de supermarkt. Rode bessen invriezen is geen succes. Bramen invriezen gaat heel goed. Over de genoemde prijzen en of deze "betaalbaar" zijn, daar kan je idd een discussie over voeren. Maar de moeite nemen om naar de markt te gaan en de supermarkt te mijden voor fruit, die aanrader deel ik.
 • E W. Mulder

  2 maanden geleden
  Betaalbaar fruit? Hoe kun je dat zeggen! Vroeger groeiden de rode bessen in mijn tuin. Bramen en bosbessen plukten we in de natuur. Ládingen! Nu is het voor velen niet alleen onbetaalbaar, maar ik koop het òok amper uit principe. Men moet niet denken dat ik deze prijzen ga betalen. Zelfs in de aanbieding is het duur. Ik heb dit jaar 2 bakjes met aardbeien gegeten en 1 bakje met kersen. Onlangs bij AH 800gr. kersen €5. Dat was een aanbieding! Je stopt het in 2 holle kiezen. Het is schandálig.
 • B. Vermeulen

  2 maanden geleden
  Fruit is onbetaalbaar duur geworden. Eet gezond zeggen ze dan. ongezond eten is goedkoper en veel mensen kunnen dit echt niet opbrengen
 • AD Redacteur

  2 maanden geleden
  Op deze pagina mag je zoals je gewend bent reacties achterlaten, maar vanwege de zomerperiode modereren wij iets minder vaak. Reacties achtergelaten na 22:00 worden de volgende dag na 15:00 bekeken. Bedankt voor je geduld!
 • Ryan Carvalho

  2 maanden geleden
  Alleen zo jammer dat dit fruit vaak niet biologisch is, maar stijf staat van de pesticiden. Daarom is het ook zo goedkoop.