Volledig scherm
PREMIUM
Sommelier Sepideh Sedaghatnia ontwikkelde samen met Neuhaus zes pralines die perfect bij wijn passen. © Steven Richardson

Deze bonbons passen perfect bij wijn

Koken & etenNog een glaasje wijn of liever een bonbon? Dankzij sommelier Sepideh Sedaghatnia is die keuzestress verleden tijd. Haar antwoord: combineer ze. Samen met chocoladehuis Neuhaus creëerde ze zes pralines die perfect passen bij wijn.

Wie chocolade zegt, denkt er meteen dessertwijnen bij. Al vallen die niet bij elke wijnliefhebber in de smaak wegens te zoet. Dus riep Neuhaus als uitvinder van de Belgische praline een van de bekendste sommeliers en wijnexperts van België te hulp. 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.