Volledig scherm

Deze chocolade trends zijn de droom van iedere chocoholic

Sommige mensen kunnen het bij een klein stukje chocolade houden. Anderen eten meteen de hele reep op. Ben jij ook een ‘chocoholic’? Dan gaat je hart vast sneller kloppen van elke chocolade trend die op je pad komt. Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet, waarbij het water je in de mond loopt.

Het is echt waar: gelukkige koppels worden eerder dik. Lees hier hoe dat komt.

Ferrero Rocher staat bekend om de heerlijke hazelnootvulling en krokante buitenlaag. Nu krijgt het chocolaatje zijn eigen pop-up bar in Londen. Je krijgt verschillende desserts voorgeschoteld waarmee je laag voor laag door de Ferrero Rocher gaat. De pop-up bar is open voor twee weken en het is zeker een bezoekje naar Londen waard!

Nutella opent op 20 december een eigen winkel in Amsterdam waar je gratis koekjes kunt bakken. Het is voor het eerst dat Nutella een winkel opent in Nederland. Nutella biedt met de Christmas Bakery de gelegenheid om met elkaar in een stijlvolle, inspirerende en gezellige omgeving kerstkoekjes te bakken, als leuke activiteit met familie en vrienden tijdens de kerstvakantie. Inschrijven voor het bakken kan via de Facebookpagina van Nutella Christmas Bakery. 

Wist je al dat er wodka met gezouten karamel bestaat? Lees het hier.

Volledig scherm
© Nutella

We kennen Tony’s Chocolonely natuurlijk allemaal van de opvallende smaakcombinaties. Speciaal voor Sinterklaas lanceerde Tony’s de chocoladeletter in 2016. Ook dit jaar liggen de letters weer in de schappen. Je hoeft tijdens de feestdagen dus geen afstand te doen van je favoriete chocolademerk. 

Deze chocoladebom overtreft al je verwachtingen.  Een lasagne gemaakt van Oreo koekjes. Dit is toch wel even wat anders dan het traditionele Italiaanse gerecht. De Oreo lasagne wordt gemaakt in laagjes net als een lasagne. Het ziet er misselijkmakend lekker uit!

Denk je dat dit gek is? Bekijk dan hier eens de bizarste cafés.

Klik hier voor video’s met handige keukentips, snelle hacks en makkelijke recepten.