Volledig scherm
© Sipcaddy

Deze gadget maakt wijn drinken in bad een stuk makkelijker

Douchen of in bad gaan is een van de meest relaxte momenten van de dag. Het liefst doe je dit natuurlijk met een drankje erbij. Helaas kost dit veel moeite en ben je bang dat je glas rode wijn omvalt. Tot nu, deze tool maakt alles een stuk makkelijker.

Je kunt nu tijdens het douchen of badderen te genieten van je favoriete Chardonnay of Merlot. De 'SipCaddy' is de nieuwe gadget die het mogelijk maakt om een glaasje achterover te slaan tijdens het douchen. Het is letterlijk een houder om je wijnglas in op te hangen die zich vastzuigt aan de badkamer muur. De gadget is zo gemaakt dat er verschillende wijnglazen in passen maar ook bier- en champagneglazen kun je er met gemak in kwijt. Niet zo dorstig? Balanceer je favoriete snack op de houder. 

Deze gadgets zijn perfect voor iedereen die gek is op eten. Bekijk ze hier.

Je zult je vast afvragen hoe stevig de houder is. Het is namelijk niet de bedoeling dat deze binnen 5 minuten in het water valt. Volgens de ontwerpers van het product kan de houder 7 kilo dragen. Gebruik de houder echter wel alleen op gladde oppervlakken. Op poreuze stenen blijft de gadget namelijk niet lang hangen.  

Wist je dat we wijnflessen verticaal bewaren om een reden? Je leest het hier.

De houder is te koop bij SipCaddy. Waarom zou je nog kiezen tussen badderen en douchen of wijn drinken? Het kan nu tegelijkertijd.

Klik hier voor video’s met handige keukentips, snelle hacks en makkelijke recepten.