Volledig scherm
© Instagram

Deze kerstboom is perfect voor iedereen die van wijn houdt

Gedurende het jaar vliegt de wijn er al snel doorheen. Na een verjaardag, borrel of diner blijf je vaak achter met lege flessen. Wat te doen met de lege flessen die overblijven? Weggooien is niet nodig, maak er een flessenboom mee.

Het is een trend die overwaait uit Amerika. Vorig jaar waren de Amerikanen al razend enthousiast over deze nieuwste kersttrend waarbij je een boom in elkaar zet met lege wijnflessen.

Wil je er zelf een in huis? Aan deze originele kerstboom hangt wel een prijskaartje. De prijzen van het frame variëren tussen de €300,- en €1370,-. De flessen moet je zelf leegdrinken en op het frame plaatsen. De onlinewinkel Etsy biedt de frames aan.

Hier alvast een paar voorbeelden om in de stemming te komen: 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.