Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Deze pepernoten uit de supermarkt komen als beste uit de test

Voor jou getestHelp, de traditionele pepernoot sterft uit! Door de opmars van de knapperige kruidnoot verliest het traditionele strooigoed rap terrein. Ons panel proeft noodlijdende noten.

Van stroopwafel tot stracciatella en van prosecco tot pindakaas: het ooit zo overzichtelijke kruidnotenschap is de laatste jaren opgeschud door een explosie aan nieuwe smaken. Je kon deze zomer al een zakje truffel-tiramisu-kruidnoten op de kop tikken toen de mussen nog van het dak vielen. Inmiddels lopen de pieten er rond en moet je bij veel supers nog altijd verdraaid goed zoeken naar het ondergeschoven kindje onder het strooigoed: de oer-Hollandse pepernoot 1.0.

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.