Ali Badr en zijn zoon Amir van The Ribman trekken aan de bel: Thuisbezorgd verhoogt opnieuw de commissie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ali Badr en zijn zoon Amir van The Ribman trekken aan de bel: Thuisbezorgd verhoogt opnieuw de commissie. © Frans Nikkels Fotografie

Deze restaurants zijn Thuisbezorgd spuugzat: ‘Niemand is blij met ze, ze verkopen lucht’

Thuisbezorgd heeft zich de woede van zijn klanten op de hals gehaald door de commissie te verhogen met 1 procentpunt. De marge voor de horeca wordt zo steeds kleiner. Het probleem voor ondernemers is alleen dat er veel besteld wordt via de grote speler op de markt voor maaltijdbezorging. 

94 reacties

 • Misjel Harten

  1 maand geleden
  Deze horeca ondernemer moet niet lopen klagen. Hij heeft zelf het contract getekend met dit bedrijf. Je kan het contract ook gewoon opzeggen. Niemand heeft hem gedwongen om met bezorgdiensten in zee te gaan.
 • Ruurd Tolman

  1 maand geleden
  Voor mij ook geen http://thuisbezorgd.nl meer na diverse negatieve ervaringen. Altijd te laat en koud eten, of zelfs helemaal niet bezorgd. Rechtstreeks bestellen levert zelden problemen.
 • Pieter Cornelis

  1 maand geleden
  @Hendrik Vosbergen: Tja, zo te lezen is de treurnis is troef bij jou thuis. 4 tot 5 keer keer per week bestellen bij Thuisbezorgd, dan kan ik me er wat bij voorstellen dat je zelf niks gewend bent. Och arme sloeber, en met een vooringenomen anzelfsprekendheid ben je er nog trots op het hier te melden. Zalig zijn de armen van geest...
 • JH van den Berg

  1 maand geleden
  Account opgezegd bij thuisbezorgd , bel de zaak zelf wel op om te bestellen
 • Hans Phitphan

  1 maand geleden
  @ Henk Dongen, Waar jij die wijsheid vandaan haalt om booking af te branden is mij een raadsel, ik verblijf redelijk veel in hotels, keek, doe dat niet meer, want ze zijn bijna altijd VEEL duurder, altijd op de eigen site van de hotels, maar heb heel vaak een suite bij booking, waar ik voor dezelfde prijs bij het hotel rechtstreeks een gewone kamer heb, dus voor mij is het klok, klepel, van horen zeggen, maar in ieder geval een broodje Aap.