Volledig scherm

Deze taart moet je hebben tijdens de feestdagen

We heffen weer bijna het glas champagne of prosecco en toosten op een gezond 2018. Nu is er dit jaar niet meer alleen een vloeibare versie van prosecco maar ook een taart met prosecco smaak!

De tijd gaat sneller dan je denkt. De oliebollen kramen staan al op iedere hoek en het uitkiezen van de prosecco is al begonnen. Maar wil je nu iets specialers dan de normale prosecco? Dan komt HEMA met een alternatief, namelijk: de prosecco taart. De taart is een schuimtaart van framboos met een proseccocrème en als kers op de taart witte chocoladekrullen. Die kun je echt niet laten staan!

Dit is niet het enige product dat de winkelketen heeft met de smaak van prosecco. Een aantal maanden geleden bracht de keten ook een popcorn op de markt met prosecco smaak.

Klik hier voor video’s met handige keukentips, snelle hacks en makkelijke recepten.

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.