PREMIUM
Dit bedrijf maakt restaurants voor duizenden euro's ‘instagrammable’
Lekker eten is niet meer genoeg: het oog wil ook wat. Restaurants die ‘instagrammable’ willen zijn, kunnen nu hulp krijgen, want: ‘proeven doe je ook met je ogen’.
Het begon allemaal met een selfiebox. Na jarenlang hotels en restaurants voor anderen te hebben ontworpen, opende Rein Rambaldo (47), eigenaar van De Horeca Fabriek, in 2015 zijn eigen restaurant in Den Haag: Mama Kelly. In een loos hoekje plaatste hij een open fotohok met zwart-wit-geruite achtergrond en de ledtekst ‘Guess where I am?’
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Freakshake met 1000 calorieën is een hit bij slanke (!) instagrammers
Een milkshake met slagroom, koekjes én een donut. Slanke instammers -
Podcast
Nanette en Marlies verloren ongeboren baby: ‘Zoveel liefde voor zo’n ieniemini mensje’
Een zwangerschap leidt niet altijd tot een blakende, gezonde baby: per jaar verliezen in Nederland zo’n 25.000 vrouwen een ongeboren kindje. In de podcast Miskraammonologen, een productie van Ouders van Nu, AD en de regionale titels, hoor je de persoonlijke verhalen van deze vrouwen. Deze week vertellen Marlies en Nanette over hun miskramen. -
Koken & Eten
Met dit trucje van Julius Jaspers maak je je taaie BBQ-vlees lekker zacht
Een goede BBQ’er of grillmaster zorgt voor niet te veel variëteit op het vuur, schrijft barbecue-expert Julius Jaspers in zijn nieuwe boek. Want dan kun je zelf ook genieten van de gezelligheid aan tafel. -
PREMIUM
Dit zijn de 7 grootste mythes over maagverkleiningen
Zo’n 12.000 mensen gaan jaarlijks onder het mes voor een maagverkleining. Is het echt zo’n wondermiddel? Ervaringsdeskundige Annette Born ontrafelt de grootste misverstanden. -
Koken&Eten
Van tomatensaus tot kruidenboter: vijf bekende recepten maar dan met minder zout
Eet je te veel zout? Je bent niet de enige: 85 procent van de Nederlanders krijgt dagelijks te veel zout binnen. De Nierstichting lanceert vandaag een campagne om daar aandacht voor te vragen en deelt zoutbewuste recepten.
-
Koken & Eten
Geen bier zonder schuim: hoe krijg je de perfecte schuimkraag?
Niets beter dan een mooie schuimkraag op je bier. Alleen gaat het soms mis als je het zelf inschenkt. Hoe zorg je dat je toch een goede laag schuim krijgt? En als het mislukt, helpt het dan om met een mes erin te roeren? De Vlaamse biersommelier Sofie Vanrafelghem legt uit. -
De beste games voor...
De beste games voor op een feestje: zo krijg je iedereen rondom de televisie
Gamen is meer dan alleen maar schieten of voetballen, en is vaak veel makkelijker om aan te beginnen dan je misschien denkt. In deze rubriek geven we daarom laagdrempelige tips voor games in elke situatie. Vandaag: de beste games voor tijdens een feestje. -
vraag 't vtwonen
Zo wordt je huis een oase van rust: ‘Dat is echt een basisbehoefte’
In een rustig huis is het fijn thuiskomen na een lange werkdag. Hoe maak je van je huis zo’n serene plek? We vragen het Liza Wassenaar, stylist bij vtwonen.