Joanne (links) en Neline Démoed. Bij de familie Démoed in Alphen zijn ze met z'n negenen. Drie keer per week bestellen ze goedkope boodschappen via de app Too Good To Go. Hierdoor kunnen ze dingen eten, die normaal te duur zouden zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Joanne (links) en Neline Démoed. Bij de familie Démoed in Alphen zijn ze met z'n negenen. Drie keer per week bestellen ze goedkope boodschappen via de app Too Good To Go. Hierdoor kunnen ze dingen eten, die normaal te duur zouden zijn. © Josh Walet

Dit gezin met 7 kinderen is er blij mee: app voor goedkoop tasje boodschappen is populair

Koken & EtenDe prijzen rijzen de pan uit. Het aantal initiatieven om restjes van supermarkten en restaurants voordelig te verkopen, groeit gestaag. Steeds meer mensen doen hier aan mee.

  1. Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reservering
    Koken & Eten

    Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reserve­ring

    Op een gemiddelde vrijdag of zaterdag zitten alle restaurants vol. Reserveren is een must bij de betere restaurants en dus zit er weinig anders op dan naar de supermarkt lopen of een broodje hamburger halen bij de gele M. Of toch niet? Foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer ziet in het buitenland én ook in Nederland een nieuwe trend: walk-ins only. Dat is Engels voor: kom maar aanwaaien, hier hoef je niet te reserveren.