Dit is het allerbeste Aziatische restaurant van het land (volgens bezoekers): ‘Ik heb echt gejankt’

Koken & EtenVoor een lekkere babi pangang of een menu C met ossenhaas moet je naar Schiedam. Daar weten ze al jaren dat Woo Ping een goede Chinees is, maar nu is het restaurant door Thuisbezorgd gekozen tot het beste Aziatische restaurant van Nederland. ,,Ik heb echt gejankt.’’

25 reacties

 • Sjoerd Beerten

  3 maanden geleden
  Door thuisbezorg nog wel… is dat niet een heel selectief groepje mensen dan… of bezorgen ze ook in Amersfoort 😂😂
 • Jan De Lange

  3 maanden geleden
  Ik heb zoals altijd een vraag bij de beste verkiezingen. Wat betaald deze restauranthouder voor deze reclame, is het net zoveel als de oliebollen verkoper? Wat de één lekker vind, dat vind een ander niet te eten. Alles in dit soort testen is subjectief. Ik zelf vind al die oosterse restaurant het zelfde, men krijgt rijst en de rest is onduidelijk, veel saus om de smaak te verdoezelen. Wanneer iemand dat lekker vindt, uitstekend. Ik ga wel ergens anders naar toe.
 • Rob Wijn

  3 maanden geleden
  Onzinnige (subjectieve) verkiezingen gebaseerd op een beperkte groep deelnemers en een momentopname. Net als oliebollen en miss verkiezingen (vele kennen meisjes en vrouwen die mooier zijn dan de gekozen 'missen') trouwens.
 • martyn vandenhoek

  3 maanden geleden
  Het beste Aziatische... Is net zo iets als het beste Europese... Italiaans, Spaans, Grieks, Noors... allemaal vergelijkbaar? Hoeveel landen zijn er in Azië! Van Iran tot Japan, van Siberië tot Filipijnen??? Voor mij is " het beste" nogal een vage onderscheiding!
 • Peter Houtman

  3 maanden geleden
  Ik heb als tiener een aantal jaar een bijbaantje gehad als afwasser in een van Nederlandse beste Chinees-indische restaurants en wat de koks aten voorafgaande aan het werk, leek niet eens op wat er in het restaurant werd geserveerd. Ze aten heel veel groenten en vis die ik niet thuis kon brengen met een beetje rijst. Sowieso zijn de populairste gerechten, wat bv Frans Bauer als Chinees omschrijft, niet eens Chinees. Dat is zoet en vet fastfood en dat heeft niet zoveel met haute cuisine te maken.