Dit is het beste bier van Nederland: ‘Wijnachtig, geïnspireerd door de natuur en op hout gerijpt’

VideoNevel Meander is het beste biertje van Nederland. Tijdens een livestream op Facebook is de Mitra Award ‘het Beste Bier van Nederland 2021’ zojuist uitgereikt aan de Nijmeegse makers ervan.

6 reacties

 • T Burghard

  12 maanden geleden
  te koop in Amsterdam... 😳 ?
 • Marco S. Zelf

  12 maanden geleden
  Ik heb het begin van deze stream gezien en ben redelijk snel afgehaakt omdat het niet objectief genoeg was. Lang niet alle -betere- merken Nederlands bier zijn meegenomen in deze verkiezing. Ik vermoed dat de commerciële kant van Mitra hier om de hoek komt kijken, want er waren vooral merken te zien die bij hen in de winkel te koop zijn. Merken die uitsluitend zelf verkopen heb ik niet gezien. Niet objectief dus. Een manier om mensen naar de Mitra winkel te lokken en juist deze bieren te kopen.
 • Vince Roestenburg

  12 maanden geleden
  Benieuwd naar de jury, of deze wel verschillende genoeg was. Een hout gerijpt bier, waarbij ik denk aan een barely wine, vind ik zelf geen top bieren. Liever een zwaar blond, quadruppel of ipa.
 • Karel de Vos

  12 maanden geleden
  Waar verkrijgbaar? wat is de prijs van dit ogenschijnlijk lekker bier, is er ook een speciaal glas waar het uit gedronken wordt?
 • Bezem

  12 maanden geleden
  Hallo, zou het biertje graag eens proeven. Ben heel benieuwd waar is 't te koop. Bij Albert Heijn?