Ersin Kiris.
Volledig scherm
PREMIUM
Ersin Kiris. © KRO-NCRV

Dit is het geheim van het succes van de Keuringsdienst: 'Presentatoren zijn kampioen verbaasd kijken'

Koken & EtenKomt het door het favoriete onderwerp van velen: eten? Schuilt het geheim in die subtiel opgetrokken wenkbrauw van Ersin Kiris? Of is de montage gewoon ijzersterk? De kwaliteit van Keuringsdienst van Waarde lijkt na negentien jaar alleen maar te groeien. 

21 reacties

 • Leo Zaaijer

  12 maanden geleden
  TOPPROGRAMMA
 • Sina Hogeboom

  1 jaar geleden
  Ze doen maar ik kijk nooit dus mij hebben ze er niet mee.Ik kies zorgvuldig mijn programmaś .Zo gaat de tv uit bij de reclame in de laatste kwartier van koffie tijd.Ik betaal niet voor reclames!
 • jelmer hoeve

  1 jaar geleden
  Ik heb m'n anti aanbakpan direct in de prullenbak gegooit en er een 100% Stalen voor terug gekocht. Vies is oké, maar tering ongezond...
 • JJ Buijs

  1 jaar geleden
  Lekker een half uurtje collectief verontwaardigd zijn en dan de volgende dag toch weer gewoon dezelfde producten kopen. Keuringsdienst van Waarde houdt ons ook een spiegel voor, maar dat hebben de meeste kijkers niet eens in de gaten. Stemmen doe je met je portemonnee.
 • P.J. Nutbeij

  1 jaar geleden
  Geweldig programma, kijk vrijwel altijd. Soms lijken de vragen zo simpel dat je denkt waarom heb ik daar nooit over nagedacht. Voor wat betreft brood weet ik dat het goedkoopste het lekkerste is.