PREMIUM
Dit is waarom we meer vlees zijn gaan eten, ondanks supermarkten vol vleesvervangers
Koken & etenPer persoon verorberden we vorig jaar 77,8 kilo vlees, zo blijkt uit nieuwe cijfers. Dat is ruim een halve kilo meer dan het jaar ervoor. Hoe kan dat nou? Want het scala aan vleesvervangers groeit met de dag.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Getest: dit is de beste afzuigkap met luchtafvoer
Wat is de beste wandschouw afzuigkap met luchtafvoer? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
column
Waarom deze trend op LinkedIn zo irritant is - en wat je beter kan doen
Psycholoog Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: humblebragging -
PREMIUMKoken&Eten
Frietjes gezonder dan yoghurt? Het nieuwe 'stoplicht' voor voeding heeft ook nadelen
Snel en gemakkelijk kiezen voor gezonde producten? De Nutri-Score moet ons hier binnenkort bij gaan helpen. Maar hoe behulpzaam is die score? Voedingswetenschapper Hella van Laer vertelt over het label dat in België al is ingevoerd. -
4
Als je bewuster wil leren eten ‘is een quick fix vaak niet mogelijk’
Veel Nederlanders willen bewuster eten. Wat kun je vandaag al doen om om dit te bereiken? Twee experts geven uitleg. -
Zwitserse berg mag niet meer worden afgebeeld op chocoladereep Toblerone
De herkenbare verpakking van een Toblerone-chocoladereep zal er binnenkort anders uitzien. De Zwitserse berg Matterhorn mag er namelijk niet meer op worden afgebeeld, melden Zwitserse media.
-
Zo duur wordt autorijden straks als nieuwe milieuplannen doorgaan
De overheid wil de overschakeling naar elektrisch rijden versneld doorvoeren door drie verschillende tarieven in te voeren bij de kilometerheffing. De eigenaar van een Kia Picanto op benzine is straks tot acht keer duurder uit, zo blijkt uit een nieuw rapport. -
-
-
PREMIUMKoken & eten
Dit krijgt de Queen elke ochtend op bed geserveerd, nog voor ze gaat ontbijten
Elke dag champagne? Of juist boterhammetjes met kaas? Uit het boek over Queen Elizabeth dat deze week verschijnt, blijkt dat de Britse koningin heel eigen ideeën heeft over eten en drinken. -
PREMIUMGeld & Geluk
Stephanie en zoon Freek: ‘Zijn er 6000 euro per jaar op achteruit gegaan na zijn 18de verjaardag’
Om voor zoon Freek te zorgen, krijgt Stephanie een deel van zijn persoonsgebonden budget. Het geld dat hij met beleggen verdient, zet hij opzij. In deze Mezza-rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk.