PREMIUM
Dit jonge horecaduo levert betaalbare gerechten van hoog niveau in een prachtig stukje oud-Rotterdam
Gouden PollepelAan het Rotterdamse Haringvliet is begin deze maand On Cru geopend, het eerste restaurant van chef-kok Kelvin de Pijper en zijn vriendin Denise van der Mijn. Twee horecadieren in hart en nieren; jong, ambitieus, veelbelovend en dapper.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM6
Hoe ontstaat MS? ‘Meeste mensen krijgen eerste verschijnselen rond hun 30ste’
-
Prijs eieren in jaar tijd ruim een kwart omhoog, en ook buiten Nederland stijgen de prijzen fors
Wie voor Pasen een extra doosje eieren van het schap pakt, moet flink de portemonnee trekken. Eieren zijn de laatste tijd alleen maar duurder geworden. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) waren Nederlanders in februari ruim 26 procent meer kwijt voor eieren dan een jaar eerder. -
ACHTER DE SCHERMEN
Wij gaan weer ‘op’ restaurant. Dus ook onze recensenten
De hoofdredactie beschrijft elke week waar de redacties mee bezig zijn. Deze keer Paul van den Bosch over de terugkeer van de Gouden Pollepel. -
PREMIUMVoor jou getest
Deze winnaar van de hagelslagtest verwacht je gewoon niet
Elke dag strooien we op zo’n 750.000 boterhammen hagelslag. Jaarlijks komt dat neer op ruim 600 miljoen boterhammen. Het is daarmee het meest populaire broodbeleg van ons land. Maar welke is nu de lekkerste? Experts proeven acht merken en oordelen. -
PREMIUM
‘Zonder sla is een maaltijd niet compleet’: probeer deze drie maaltijdsalades eens!
Niemand weet meer precies wanneer, maar ineens was hij daar: de maaltijdsalade. En qua dressings maken chef-koks zich er niet meer met een jantje-van-leiden van af.
-
PREMIUM21
Drukte bij de energievergelijkingssites: vast contract afsluiten of toch nog even wachten?
-
-
-
PREMIUM
Tijd om de barbecue schoon te maken: rauwe aardappel voor een piekfijn rooster
Ben je dit weekend klaar voor de eerste barbecue van de lente, maar heb je geen idee hoe je jouw grill weer in orde moet brengen nadat hij zo lang heeft stilgestaan? Twee experts delen hun beste adviezen: ‘Agressieve chemische schoonmaakproducten heb je niet nodig.’ -
PREMIUMMet video2
Klushuis werd gemiddeld 111.000 euro meer waard, maar is het nu nog de moeite?
Een oud huis kopen, opknappen en vervolgens met veel winst weer doorverkopen. Dat doen onervaren klussers in het nieuwe televisieprogramma De moeite waard?!. Maar is het ‘flippen’ van een huis in deze tijd, met dalende huizenprijzen en hoge rentes, nog wel rendabel?