Volledig scherm

Dit restaurant biedt DE ultieme guilty pleasure aan

Heb jij twee grote liefdes in het leven waar je maar niet uit kunt kiezen? Chocolade, pasta, chocolade, pasta... We all know the struggle. Daarom komt restaurant Carosello met de oplossing! 

Op Wereld Pasta Dag, oftewel, 25 oktober, komen zij met de dessert pasta. Dit is chocolade pasta bedolven onder de Nutella saus. Wie wil dat nu niet! Het beste van beide werelden. 

Volledig scherm
© Carosello

Verder zit er witte chocolade parmesan op en wordt het gerecht afgemaakt met frambozen, amandelvlokken en munt. Het enige minpuntje is dat het restaurant in Australië zit, maar het lijkt ons een goede voor op de bucketlist. Wees er wel snel bij, want het is een tijdelijke actie. Het gerecht is verkrijgbaar tot de 29e. 

Vind je dit toch wat te ver weg? Dan is de Nutella Martini bij Christopher's in Londen misschien iets voor jou. Deze cocktail bestaat uit vanille wodka, cacao likeur, room en Nutella. Je hoeft het ons geen tweede keer te vragen!

Volledig scherm
Nutella Martini © Christopher’s Covent Garden
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.