Dit stokbrood kost bijna 800 euro, maar dan heb je ook iets bijzonders
Koken & etenHet Italiaanse modehuis Moschino staat bekend om creativiteit en originaliteit en dit keer gaat creative director Jeremy Scott daar ver in. Hij ontwierp een clutch in de vorm van een stokbrood.
Delen per e-mail
Voor slechts 795 euro is hij van jou: de nieuwste clutch van Moschino die eruit ziet als een stokbrood en die je onder je arm draagt als een stokbrood. Dankzij het driedimensionale design en de magnetische sluiting, lijkt de handtas nét een echt brood. Maar hij mag er dan wel uitzien als een Franse baguette, de tas is van 100 procent leer en afgewerkt met een gouden Moschino-logo. ‘Wandel langs de Seine (of de supermarkt) met deze baguette-clutch, terwijl je je wijn uitkiest voor de avond. En misschien wat echt brood’, staat er als beschrijving bij de tas.
De bijzondere handtas maakt deel uit van de nieuwste collectie van Moschino en is lang niet het enige bizarre ontwerp. Zo zit er bijvoorbeeld ook een tas bij in de vorm van een aansteker (1500 euro), een croissant (795 euro), een handspiegel (595 euro), een drinkbeker (375 euro) en een taart (795 euro).
Toch is het vooral het stokbrood waarover het internet het meest verontwaardigd was. ‘Dit is het beste namaakartikel ooit, spaar 794 euro uit’, schreef iemand op Twitter, met een link naar een echt stokbrood erbij.
Bekijk hier onze video’s over Koken & Eten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Door webshops ligt een koopverslaving op de loer, dit doe je eraan
Winkelen en uitgaan kan al een tijd niet, maar gelukkig hebben we webshops. Nou ja, gelukkig... Voor sommige mensen is een druk op de koopknop zó verleidelijk, dat een koopverslaving op de loer ligt. -
Koken & Eten
Plastisch chirurgen waarschuwen: Gebruik geen mes als je pit avocado verwijdert
Door de populariteit van de avocado zien Nederlandse plastisch chirurgen een toenemend aantal patiënten met ‘avocadoletsel’. Het is de hoogste tijd voor een waarschuwing op de verpakking, vinden ze. -
Koken & eten
Goedkopere groente en fruit stapje dichterbij: al 40.000 handtekeningen voor lager btw-tarief
De petitie van supermarktketen Dirk van den Broek om de btw op groente en fruit te verlagen van 9 naar 6 procent kent in een week tijd al 40.000 ondertekenaars. Algemeen directeur Marcel Huizing van Dirk zal na de Tweede Kamerverkiezingen de petitie in Den Haag overhandigen. Bovendien, zegt de topman, lijken veel politieke partijen betaalbare voeding belangrijk te vinden. -
Koken & Weten
Zoveel gezonder zijn pure chocolade-eitjes dan de variant met melkchocolade
In de rubriek Koken & Weten duikt gezondheidsjournalist Tijn Elferink in een voedingsonderwerp waar verwarring over bestaat. Dit keer: zijn paaseitjes van pure chocolade gezonder dan melkchocolade eitjes? -
PREMIUM
Ondernemers houden horeca met kunst- en vliegwerk overeind: ‘Overleven is voor nu goed genoeg’
Meer dan vier maanden zijn zij al gesloten, en de gifbeker is nog niet leeg. Deze krant volgt elf horecazaken rond het Caterplein in Apeldoorn. Hoe overleven zij de winter, de crisis en de verveling? ,,Ik heb geen doel meer in mijn leven.’’
-
PREMIUMKoken & eten
In deze chocoladefabriek in Brabant kun je je eigen pak hagelslag maken
Het heeft de sfeer van Sjakie in de Chocoladefabriek, maar het is levensecht. In een nieuwe chocoladefabriek in het Brabantse Veghel die nu in de maak is, maak je je eigen chocoladereep, in je eigen favoriete smaak, met je zelf ontworpen wikkel erom. In de fabriek werken alleen maar jonge mensen. -
PREMIUMVerkiezingen
Is nieuw asfalt nog nodig nu thuiswerken de norm is? Partijen zijn verdeeld
In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen geven politieke partijen in acht afleveringen hun standpunten op het gebied van onder meer wonen, werken, vergroening, asfalt en de nexit. Vandaag aflevering 6: Hebben we al dat asfalt nog wel nodig nu miljoenen mensen thuiswerken? Aan het woord Gijs van Dijk (PvdA) en Joost Eerdmans (JA21). -
Koken & eten
Privékok Bart (33) door naar finale van Britse MasterChef: ‘Hij is fantastisch’
De Nederlandse privékok Bart van der Lee (33) heeft zich naar de finale van het Britse kookprogramma MasterChef: The Professionals gekookt. Na een lichte tegenslag toen hij Indiaas moest koken, kwam hij ijzersterk terug met zijn eigen gerechten. ,,Het was zweten.’’