PREMIUM
Dit zijn de beste biertjes uit blik
Voor jou getestNederlandse brouwers ontdekken blik als verpakking voor hun gerstenat. Metaalsmaak? Welnee, blik biedt grote kansen.
Trendwatchers dichten bier in blik al jaren een zonnige toekomst toe. Dat de grote doorbraak nog op zich laat wachten, heeft te maken met het hardnekkige pr-probleem. ,,Consumenten denken bij bier in blik nog vaak aan metaalsmaak en alcoholisme’’, weet Fiona de Lange, een van de vier gediplomeerde biersommeliers in ons panel.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMKoken & Eten
Wil je afvallen en heb je honger? ‘Soms fopt je lichaam je’
Een dieet werkt niet, weet diëtiste Marie-José Torenvliet uit ervaring. Ter gelegenheid van Anti- Dieetdag morgen vertelt ze wat beter werkt: signalen opvangen van je lichaam. -
Energierekening
Sjaak (75): ‘Ik heb zelf radiatorfolie achter de radiatoren geplaatst, met magneten’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Sjaak Kolderman (75) uit Sassenheim. -
Podcast
Nanette en Marlies verloren ongeboren baby: ‘Zoveel liefde voor zo’n ieniemini mensje’
Een zwangerschap leidt niet altijd tot een blakende, gezonde baby: per jaar verliezen in Nederland zo’n 25.000 vrouwen een ongeboren kindje. In de podcast Miskraammonologen, een productie van Ouders van Nu, AD en de regionale titels, hoor je de persoonlijke verhalen van deze vrouwen. Deze week vertellen Marlies en Nanette over hun miskramen. -
vraag 't vtwonen
Zo wordt je huis een oase van rust: ‘Dat is echt een basisbehoefte’
In een rustig huis is het fijn thuiskomen na een lange werkdag. Hoe maak je van je huis zo’n serene plek? We vragen het Liza Wassenaar, stylist bij vtwonen. -
Kan 't goedkoper?
Waarom je bij bananen niet hoeft te wachten op een aanbieding
De prijzen stijgen, ook die van onze boodschappen. Elke week bekijken we één product. Betaal je er meer voor en is er een manier om te besparen? Vandaag: bananen.
-
Voor jou getest
Van deze kroepoek blíjf je eten bij de borrel
Bij de rijsttafel of als borrelhap, van goede kroepoek blijf je snaaien. Onze kenners van de Indonesische keuken proeven zeven zakken. -
Koken & Eten113
Waarom een glas water in een restaurant of op een terras vaak niet gratis is
Een van de grootste ergernissen tijdens een gezellig etentje is wel dat glas water waar je plotseling toch voor blijkt te moeten betalen. Of het krijgen van een fles Spa blauw in plaats van kraanwater. Mag je als gast bepalen wat voor water je op tafel krijgt? En waarom wordt het in het ene restaurant in rekening gebracht en in het andere niet? -
Voor jou getest
Dit zijn goede wijnen als je zoekt naar minder alcohol
Op zoek naar mooie wijnen met relatief weinig alcohol? Kies voor de druiven die moesten overleven in een kouder klimaat. Ons panel proeft voor.