Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Dit zijn de beste biertjes uit blik

Voor jou getestNederlandse brouwers ontdekken blik als verpakking voor hun gerstenat. Metaalsmaak? Welnee, blik biedt grote kansen.

Trendwatchers dichten bier in blik al jaren een zonnige toekomst toe. Dat de grote doorbraak nog op zich laat wachten, heeft te maken met het hardnekkige pr-probleem. ,,Consumenten denken bij bier in blik nog vaak aan metaalsmaak en alcoholisme’’, weet Fiona de Lange, een van de vier gediplomeerde biersommeliers in ons panel.

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.