PREMIUM
Dit zijn de beste koffiepads uit de supermarkt, met een verrassende nummer 1
Voor jou getestLekker hoor, zo’n professioneel bakkie troost van verse koffiebonen. Maar thuis geven velen nog steeds de voorkeur aan één-druk-op-de-knopkoffie. Welke pad kun je dan het best kiezen? Onze expert haalde 22 koffiepads door de molen.
Delen per e-mail
Eerder dit jaar zette Philips zijn tak met huis-tuin-en-keukenapparatuur in de etalage. Paradepaardje van de stal: de Senseo, het apparaat dat de ingedutte koffiemarkt aan het begin van deze eeuw een flinke schop onder de bips gaf met de introductie van koffiepads.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMDe Pollepel thuis
Mama Carmens (Spaanse) versie van de kapsalon is vele malen lekkerder
Nieuw in Blijdorp: afhaalrestaurant De Spaanse Moeder van de familie Fontes de Albornoz. Moeder Carmen bereidt er zalige stoofpotjes volgens Catalaans familierecept. En ze bedacht een Spaanse versie van de Rotterdamse kapsalon, maar dan veel lekkerder. -
Deze heerlijke kaastaart is makkelijk te maken, je hebt alleen wat geduld nodig
Deze taart is makkelijk te maken, maar je moet er even de tijd voor nemen. Een van de ingrediënten voor deze kaastaart is hangop en het duurt even voordat je yoghurt daarin is veranderd. Ideaal voor het weekend dus. -
PREMIUMVerkiezingen
Is nieuw asfalt nog nodig nu thuiswerken de norm is? Partijen zijn verdeeld
In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen geven politieke partijen in acht afleveringen hun standpunten op het gebied van onder meer wonen, werken, vergroening, asfalt en de nexit. Vandaag aflevering 6: Hebben we al dat asfalt nog wel nodig nu miljoenen mensen thuiswerken? Aan het woord Gijs van Dijk (PvdA) en Joost Eerdmans (JA21). -
Koken & eten
Janny van der Heijden proeft echt Chinees eten en dit vindt ze van een gefermenteerd ei met sterke smaak
Zes weken trekt Janny van der Heijden door het land om te achterhalen hoe Nederland eet. De culinaire alleskunner gaat in het nieuwe programma De Smaak van Nederland op zoek naar onze eeuwenoude eetcultuur. In aflevering 2 duikt zij in de Chinees-Indische keuken. -
PREMIUM1
Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
-
PREMIUMKoken & eten
In deze chocoladefabriek in Brabant kun je je eigen pak hagelslag maken
Het heeft de sfeer van Sjakie in de Chocoladefabriek, maar het is levensecht. In een nieuwe chocoladefabriek in het Brabantse Veghel die nu in de maak is, maak je je eigen chocoladereep, in je eigen favoriete smaak, met je zelf ontworpen wikkel erom. In de fabriek werken alleen maar jonge mensen. -
Met deze baktips kom je het lange weekend door
In het dessertboek van Janneke Phillipi staan makkelijke recepten voor zoetigheid: van puddinkjes tot taart waarin groenten zijn verwerkt. Twee ervan zijn zo makkelijk dat ook thuiskoks met weinig ervaring ze kunnen proberen in dit lange weekend. -
PREMIUM
De erwtensoep van Brigitte en Pierrôt glijdt gewoon door je brievenbus: ‘Hartverwarmend’
In één week tijd ging er al 80 liter soep op de post. Pierrôt van Straten en Brigitte Ehbel van het Kookatelier in Oud-Beijerland hebben beet met een nieuw coronaconcept: brievenbuserwtensoep. ,,Over een paar dagen gaan ook de eerste stamppotjes door de gleuf.”