PREMIUM
Dit zijn de beste koffiepads uit de supermarkt, met een verrassende nummer 1
Voor jou getestLekker hoor, zo’n professioneel bakkie troost van verse koffiebonen. Maar thuis geven velen nog steeds de voorkeur aan één-druk-op-de-knopkoffie. Welke pad kun je dan het best kiezen? Onze expert haalde 22 koffiepads door de molen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMMet video
Statiegeld op blikjes, zo krijg je je geld terug
Na de kleine plastic flesjes zijn nu de blikjes aan de beurt. Vanaf deze week betaal je daar ook 15 cent statiegeld voor. Maar waar is dat goed voor en ook niet onbelangrijk: hoe krijg je je centjes weer terug? -
Deze heerlijke kaastaart is makkelijk te maken, je hebt alleen wat geduld nodig
Deze taart is makkelijk te maken, maar je moet er even de tijd voor nemen. Een van de ingrediënten voor deze kaastaart is hangop en het duurt even voordat je yoghurt daarin is veranderd. Ideaal voor het weekend dus. -
PREMIUMKoken & Eten44
Schaarste aan groenten in winkels: ‘We verkopen maximaal twee paprika's per klant’
Het is koud in Spanje. En dat merken we in Nederland. De aanvoer van groenten uit Zuid-Europa loopt spaak en dwingt groentewinkels tot maatregelen. ,,We verkopen maximaal twee paprika's, komkommers, broccoli's en kroppen ijsbergsla per klant.” -
PREMIUM
Met deze bomen heb je snel een koeler terras
De beste remedie tegen een hete zomer? Onze tuinexpert Laurence Machiels weet raad: plant nu nog bomen! Afhankelijk van de grootte van je tuin, legt ze uit welke bomen het best tot hun recht komen en welke genoeg (maar ook niet te veel) schaduw geven. ,,Strooi een mulchlaag van compost of bladaarde onder de boom, dat houdt de verdamping tegen.’’ -
29
Is zout nou wel of niet slecht voor je bloeddruk?
Over de hoeveelheid keukenzout die we gebruiken, is veel te doen. Toch heeft zout ook belangrijke functies, zegt voedingsdeskundige Karine Hoenderdos. In deze rubriek beantwoordt ons panel aan deskundigen elke week een lezersvraag over voeding, gezondheid of relaties.
-
PREMIUM
Droom van Jasper (22) komt uit met eigen ijssalon: ‘Ik ga het beste ijs van Nederland maken’
Zelf vindt hij een ijsje met witte chocolade van de Belgische chocolatier Callebout het lekkerst. Jasper Frederik (22) denkt en droomt enkel nog van ijs. Hij nam de aloude Vlaardingse ijssalon Melbalino van Jan en Rijka Hijmans over, maar op zijn kaart staat geen kroepoek,- of augurkenijs maar meer gangbare soorten zoals vruchten,- en notenijs.Vlaardingen -
-
-
Met deze baktips kom je het lange weekend door
In het dessertboek van Janneke Phillipi staan makkelijke recepten voor zoetigheid: van puddinkjes tot taart waarin groenten zijn verwerkt. Twee ervan zijn zo makkelijk dat ook thuiskoks met weinig ervaring ze kunnen proberen in dit lange weekend. -
PREMIUM
Vleesliefhebber proeft vervangers: ‘Met erwtenvezel én erwten-eiwit. Mjammie!’
Vleesverslaafde verslaggever John Bas doet mee aan de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel. Op zoek naar een flexitarisch en toch lekker leven. Lukt dat? Aflevering 2: haverdrink is geen melk.Breda