Dit zijn de finalisten van de miniversie van Heel Holland Bakt: wie denk jij dat wint?
pollSaar, Sophie en Mees staan morgenavond in de finale van Heel Holland Bakt Kids. Wie zijn deze jonge, getalenteerde bakkers? En wie gaat er met de winst vandoor?
Mees De 10-jarige Mees heeft een vaste hand, zo liet hij zien tijdens de Halloween-aflevering van vorige week. Hij maakte mooie spookjes en pompoentjes in de eerste ronde en liet in de tweede ronde zien dat hij goed versieringen kan maken, zonder hulp van zijn vader Bas.
Sophie De 11-jarige Sophie werd in de kwartfinale met haar moeder Mirjam Meesterbakker van de week en dat lukte vorige week opnieuw. Het team werkte in de laatste aflevering goed samen voor het spektakelstuk waarbij Sophie de meeste versieringen heeft gemaakt. Robèrt vond die taart ‘meer een cake’, maar Janny vond het hem lekker én mooi.
Saar De 9-jarige Saar maakte vorige week een taart met een heks waarbij de jury spinnenbloed mocht drinken. Het fraaie zwarte taartje was van het type dooreettaart en met dat compliment waren Saar en moeder Francis heel blij.
Poll
Wie wint de eerste kids-versie van HHB?
-
Saar (36%)
-
Mees (28%)
-
Sophie (36%)
Oven erg vies geworden? Zo maak je hem makkelijk schoon:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & Eten
Hygiëne in de keuken: maak ook je kruidenpotjes af en toe goed schoon
Veel gevallen van voedselvergiftiging ontstaan thuis, aldus het RIVM. De meeste bacteriën in de keuken denk je waarschijnlijk te vinden in de keukenhanddoek, vuilnisbak of snijplank, maar uit een nieuwe studie blijkt dat kruidenpotjes nog grotere bacteriemagneten zijn. -
Video
Pompoen snijden? Dat is een makkie met deze truc
Er zijn weer volop pompoenen! Heerlijk, maar zo'n hard exemplaar snijden, is wel lastig. In deze aflevering van Keukenheks zie je hoe je dat eenvoudig oplost. -
Koken & Eten
Oproep om frikpics te maken: ‘Het is een beetje ordinair, maar frikandel is dé Nederlandse streetfood’
Een oproep van de frituurbranche: of we massaal foto's van onze vleesstaven willen delen. Frikandellen, voor alle duidelijkheid. Frikpics. -
PREMIUM26
Meer uren per dag werken in minder dagen, kan het?
Meer tijd voor ons sociale leven, minder files en minder drukte bij de kinderopvang. Om de problemen op de arbeidsmarkt aan te pakken, komt internist en hoogleraar Marcel Levi met een opmerkelijk voorstel: ga hetzelfde aantal uren werken in minder dagen. -
PREMIUMKoken & Eten
Vegetarisch eet je voordeliger en hier zie je hoeveel dat scheelt
Minder vlees eten is beter voor je gezondheid en beter voor het milieu. Maar is het ook goedkoper? Inmiddels wel, blijkt uit een kleine prijsvergelijking. En bij de fastfoodketens ben je in elk geval niet duurder uit.
-
interview
Paniek om een dringend mailtje van de baas: waarom ons brein soms worstelt met werk
Kenniswerk is zwaar voor onze mentale gezondheid, ziet Christianne Vink, psycholoog en auteur van Het grote hoe ik werk boek. Ze ontmoet in haar praktijk werkenden die worstelen met vermoeidheid en stress, en zich tegelijkertijd moeilijk kunnen concentreren. Wat kun je daaraan doen? -
-
-
Koken & eten
Waarom is red velvet zo populair (en wat is het eigenlijk)?
Als je de supermarkt binnenloopt, vliegen de red velvetproducten je om de oren: chocolade, pannenkoeken, taart, pepernoten. Wat is red velvet en waarom is het zo populair? -
Koken & Weten21
Als je het gevoel hebt dat je niet van suiker kunt afblijven, moeten alle alarmbellen afgaan
De gemiddelde Nederlander krijgt elke dag zo’n 114 gram suiker binnen. Als je het gevoel hebt dat je niet van suiker kan afblijven, moeten er alarmbellen afgaan. En het is sowieso goed voor je gezondheid om te minderen. Hoe kan je jouw suikerverbruik met succes verminderen?